Οι βασίλισσες της κωμωδίας - Free Sunday
Οι βασίλισσες της κωμωδίας

Οι βασίλισσες της κωμωδίας

Η ερώτηση υφέρπει από την εποχή ακόμα της Λούσι Μπολ, της βασίλισσας της αμερικανικής κωμωδίας. Είναι οι γυναίκες αστείες; Οι παρακάτω σταρ δεν αφήνουν περιθώρια για τέτοια αναχρονιστικά ερωτήματα. 

 Amy Schumer

H πιο ανατρεπτική κωμικός της γενιάς της, έχει χιούμορ που διπλώνει και το πιο δύσκολο κοινό. Και σε όσους επιμένουν να κάνουν σχόλια για τα επιπλέον κιλά της εκείνη δίνει τη δική της απάντηση καθώς βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Sony Pictures για να πρωταγωνιστήσεις στη live action ταινία "Barbie".

 

I am loving the show @atypicalnetflix

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @amyschumer στις

 

Julia Louis-Dreyfus

H Πρώτη Κυρία της Κωμωδίας έχει τιμηθεί με 12 Βραβεία Έμμυ, 9 ως ηθοποιός και 3 ως παραγωγός, με αποτέλεσμα να είναι η πιο βραβευμένη γυναίκα στην ιστορία των βραβείων.

 

 

Lena Dunham

Δημιουργός και πρωταγωνίστρια των τηλεοπτικών «Girls» αναδείχτηκε «το πιο κουλ πρόσωπο της χρονιάς» , από το περιοδικό «Time», στα 25 της. Η πένα της ανατρεπτική,εκτίθεται γυμνή στις πιο άκομψες στάσεις και στο σάιτ της http://www.lennyletter.com θα βρείτε τα πιο ριζοσπαστικά κείμενα της σύγχρρονης αμερικής.

 

 

Is it over yet?

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lena Dunham (@lenadunham) στις

 

Amy Poehler

Hθοποιός, παραγωγός και συγγραφέας έχει το πιο "αγνό" , no-fake κέφι.

 

Anna Chlumsky

Ήταν η 11χρονη που συγκίνησε εκατομμύρια θεατές όταν έκλαψε πάνω από το φέρετρο του Μακόλεϊ Κάλκιν στην ταινία «Το κορίτσι μου» για να γίνει παιδί σταρ σε μια νύχτα. Όμως την ενδιέφερε περισσότερο η «κανονική» ζωή στο σχολείο και στο πανεπιστήμιο παρά η διασημότητα. Επέστρεψε πριν 8 χρόνια και aπό το 2012, παίζει στην κωμική τηλεοπτική σειρά «Veep» για την οποία έχει προταθεί για τρία βραβεία Emmy....

Chelsea Handler

Stand-up κωμικός, ηθοποιός, συγγραφέας μπεστ σέλερ, και παραγωγός από το 2007 έως το 2014 με το talk show Chelsea Lately στο E! δεν άφηνε τίποτα ασχολίαστο.

 

 

Spent last night feeling pretty because of @christinesymondshair @monikablundermakeup supporting @officialgoldiehawn charity #mindup helps kids learn how to breathe, be mindful, and meditate. I wish somebody would fucking teach me.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chelsea Handler (@chelseahandler) στις

Melissa McCarthy

Ξεκίνησε να εμφανίζεται στην τηλεόραση στο τέλος της δεκαετίας του 1990, και απέκτησε παγκόσμια φήμη ως Sookie St. James, στην τηλεοπτική σειρά Gilmore Girls. To 2011 πέτυχε το ακατόρθωρο να λάβει υποψηφιότητα για Όσκαρ Β' Γυναικείου  Ρόλου, για έναν κωμικό ρόλο, στην ταινία Φιλενάδες.

 

Even my mustache is excited about the new @nobodiestv 10PM tonight!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Melissa McCarthy (@melissamccarthy) στις