Πάει για Πρόεδρος η Αντζελίνα; - Free Sunday
Πάει για Πρόεδρος η Αντζελίνα;

Πάει για Πρόεδρος η Αντζελίνα;

Με προεδρικό αέρα εμφανίζεται στο αμερικάνικο ELLE η Αντζελίνα Τζολί και παραχωρεί συνέντευξη στον John Kerry, ο οποίος επιστρατεύθηκε από το περιοδικό για να κάνει μια συζήτηση μαζί της στο πλαίσιο του αφιερώματος για την Παγκόσμια Ημέρα Γυναίκας (8 Μαρτίου)."Πάνω από 150 χώρες έχουν υπογράψει να καταργηθεί πλέον η ατιμωρησία του βιασμού στις εμπόλεμες ζώνες. Υπάρχουν ομάδες που συγκεντρώνουν στοιχεία και προβαίνουν σε ποινικές διώξεις. Η ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ στην Κένυα λαμβάνει νέα εκπαίδευση καθώς αποτελούσε μέρος του προβλήματος. Με το ΝΑΤΟ εργαζόμαστε ώστε να μπουν πιο πολλές γυναίκες στον στρατό. Αλλά υπάρχουν πολλά να γίνουν ακόμα", αναφέρει η διάσημη ηθοποιός.

angelina jolie elle march 2018 03 min

 

 

Η σκηνοθέτης και ηθοποιός, που έχει έξι παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Μπραντ Πιτ (τρία βιολογικά και τρία υιοθετημένα), ανέφερε πως αγαπάει πολύ την Αμερική και αυτό που η χώρα πρεσβεύει: «Για παράδειγμα, εγώ είμαι ο μόνος άνθρωπος από την οικογένειά μου που γεννήθηκε στην Αμερική. Αυτό συμβαίνει γιατί οι ΗΠΑ είναι μια χώρα που βασίζεται σε ανθρώπους διαφορετικών εθνικοτήτων και πίστεων, και αυτό μου επέτρεψε να έχω δημιουργήσει μια τέτοια οικογένεια. Οι κόρες μου έχουν τις ελευθερίες που έχουν επειδή είναι Αμερικανίδες. Και οι Αμερικανοί νιώθουμε καλύτερα με τους εαυτούς μας όταν πολεμάμε ώστε και όλοι οι υπόλοιποι άνθρωποι να έχουν τα ίδια δικαιώματα. Ειδικά οι γυναίκες».

Angelia Jolie ELLE Magazine March 2018 Fashion Saint Laurent Tom Lorenzo Site 3 min 1

 

Η 42χρονη Jolie εξήγησε μάλιστα πως συχνά μιλά στις κόρες της, Zahara, Shiloh και Vivienne (13, 11 και 9 ετών αντίστοιχα), για τον ακτιβισμό και για τις δικές της δράσεις, ελπίζοντας ότι κι εκείνες θα θελήσουν να ακολουθήσουν αυτόν τον δρόμο. «Λέω στις κόρες μου, “αυτό που σε ξεχωρίζει είναι αυτό που είσαι πρόθυμη να κάνεις για τους άλλους. Κάθε γυναίκα μπορεί να βάλει ένα φόρεμα ή να βαφτεί. Αλλά είναι το μυαλό σου που θα σε καθορίσει ως άνθρωπο. Βρες ποια είσαι, τι σκέφτεσαι και τι πρεσβεύεις. Και πάλεψε για τους άλλους, για να έχουν τις ίδιες ελευθερίες με εσένα. Μια ζωή προσφοράς είναι μια ζωή που αξίζει».

angelina jolie mariano vivanco elle march us 1 min

BT121 min

 

 

 

GOUTOS2