Η Τζέιν Σέιμουρ ποζάρει στα 67 της χρόνια για το Playboy - Free Sunday
Η Τζέιν Σέιμουρ ποζάρει στα 67 της χρόνια για το Playboy

Η Τζέιν Σέιμουρ ποζάρει στα 67 της χρόνια για το Playboy

 Στην ηλικία των 67 ετών, η ηθοποιός Τζέιν Σέιμουρ ποζάρει για το περιοδικό Playboy, δηλώνοντας πως νιώθει σήμερα πιο όμορφα από ποτέ.

Η ηθοποιός ανάρτησε δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό της στο Instagram. «Είμαι ενθουσιασμένη που επιτέλους το μοιράζομαι μαζί σας αυτό. Πρόσφατα φωτογραφήθηκα και έδωσα συνέντευξη από το σπίτι μου στο Playboy. Μίλησα για την καριέρα μου, την οικογένειά μου, για το πώς νιώθω πιο όμορφα από ποτέ τώρα στα 67 μου και πολλά άλλα», έγραψε στη λεζάντα της πρώτης φωτογραφίας.

Στη δεύτερη φωτογραφία έγραψε ενθουσιασμένη και συγκινημένη από τη θετική ανταπόκριση που είχε η συνέντευξή της. «Πάντα να θυμάστε ότι η πραγματική ομορφιά προέρχεται από μέσα μας, οπότε ανοίξτε την καρδιά σας και αφήστε τον ήλιο μέσα», συμπλήρωσε.

Στη συνέντευξη, μίλησε και για το φαινόμενο του #MeToo καθώς και τις προσωπικές της δυσάρεστες ιστορίες, οπού μετά από ένα βίαιο περιστατικό, επέστρεψε στη γενέτειρά της Αγγλία και παραιτήθηκε από το επάγγελμα της ηθοποιού. «Πάχυνα. Έψηνα ψωμί και έτρωγα μια φρατζόλα την ημέρα και ασχολούμουν με το βελονάκι. Αποφάσισα να μην ξανασχοληθώ με αυτά πλέον. Δεν ήμουν έτοιμη να κάνω αυτά που έπρεπε να κάνω».

H Σέιμουρ έγινε η μεγαλύτερη σε ηλικία σταρ που ποζάρει για το Playboy. Ωστόσο, δεν ήταν η πρωτη φορά που έχει φωτογραφηθεί για το περιοδικό, αλλά η τρίτη. Η πρώτη ήταν τον Ιούλιο του 1973 και η δεύτερη τον Γενάρη του 1987.

download 1 min

vgokgm min