Μαντόνα:To φιλί γέφυρα από τον επαγγελματισμό στην αμφισεξουαλικότητα (video) - Free Sunday
Μαντόνα:To φιλί γέφυρα από τον επαγγελματισμό στην αμφισεξουαλικότητα (video)

Μαντόνα:To φιλί γέφυρα από τον επαγγελματισμό στην αμφισεξουαλικότητα (video)

Στο ποσό των 50.000 πουλήθηκε μήνυμα το οποίο η Μαντόνα, είχε στείλει στην Amanda Cazalet, στο οποίο εξέφραζε το ερωτικό της πάθος για το 53χρονο σήμερα μοντέλο.

Η Καζαλέτ είχε ανταλλάξει ένα παθιασμένο φιλί με την Μαντόνα για το videoclip του Justify My Love, μετά από το οποίο η τραγουδίστρια, την πίεζε φορτικά για να έχουν ερωτικές σχέσεις.

Η κυρία Cazalet, η οποία λέει ότι εκείνη την εποχή ήταν bisexual εκείνη την εποχή, δηλώνει ότι έμεινε έκπληκτη όταν για τις ανάγκες του videoclip η Μαντόνα τη φίλησε με γλώσσα, την ανταπόκριση στην οποία αποδίδει στον επαγγελματισμό που έπρεπε να επιδείξει διότι ήταν μια δουλειά που είχε πληρωθεί.

https://www.youtube.com/watch?v=Np_Y740aReI

Στο χειρόγραφο σημείωμα που δημοπρατήθηκε, η Μαντόνα με κόκκινο στυλό χαρακτήριζε την Καζαλέτ ως την πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο και εξέφραζε την επιθυμία της να τη φιλήσει ξανά.

madonna1

«Η Μαντόνα έγινε εμμονική μαζί μου. Εκείνη την εποχή δεν με προσέβαλε. Αλλά κοιτώντας τώρα πίσω συνειδητοποιώ ότι με εκμεταλλεύτηκε κάποιος που εκείνη την εποχή ήταν αφεντικό μου», ανέφερε το μοντέλο.

Η συνεργασία των δύο για το βιντεοκλιπ έγινε αφότου η Μαντόνα είδε σε επίδειξη μόδας για τον Jean-Paul Gaultier και αποφάσισε να την περάσει για οντισιόν για το videoclip της.

Στο videoclip, που γυρίστηκε στο Hotel Royal Monceau στο Παρίσι, οι υπεύθυνοι ενημέρωσαν το μοντέλο ότι θα έπρεπε να φιλήσει τη Μαντόνα φορώντας κουστούμι.

Μετά τα γυρίσματα η διάσημη τραγουδίστρια άρχισε να της στέλνει σημειώματα από όλο τον κόσμο, εκφράζοντας την αγάπη της.

«Ξέρω ότι είσαι παντρεμένη και έγκυος και δεν μπορώ να εξηγήσω το ότι με ελκύεις. Παρ’ όλα αυτά συμβαίνει».

Μετά το videoclip του Justify My Love, η βασίλισσα της ποπ μίλησε ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της. «Νομίζω ότι όλοι έχουν bisexual φύση. Αυτή είναι η θεωρία μου. Θα μπορούσα να κάνω λάθος».