Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του Vogue - Free Sunday
Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του Vogue

Η πρώτη μαύρη γυναίκα στο εξώφυλλο του Vogue

Η γνωστή τραγουδίστρια Rihanna είναι η πρώτη μαύρη γυναίκα που φωτογραφήθηκε για το εξώφυλλο της βρετανικής έκδοσης της «Vogue».

«Πάντα ήξερα ότι έπρεπε να είναι η Rihanna. Ένα ατρόμητο είδωλο της μουσικής βιομηχανίας και επιχειρηματίας, όσον αφορά τον ισχυρό συνδυασμό μόδας και διασημότητας, κανείς δεν τα καταφέρνει καλύτερα. Ανεξάρτητα από το πόσο απαιτητικό είναι το στυλ, ή πειραματική η διάθεση, δεν την χάνεις ποτέ στις εικόνες. Είναι πάντα η Rihanna. Και υπάρχει ένα μάθημα για όλους μας σε αυτό. Και υπάρχει και ένα μάθημα για τη “Vogue” σε όλο αυτό, επίσης: Προσλάβετε περισσότερους “έγχρωμους” ανθρώπους», γράφει ο διευθυντής του περιοδικού, Edward Enninful, στο editorial του τεύχους του Σεπτεμβρίου, το πιο μεγάλο και πολυτελές της χρονιάς όπου θα δημοσιευθούν οι φωτογραφίες.

«Επιτέλους συνεργάστηκα με τον Nick Knight για πρώτη φορά! Μύθος», έγραψε η Rihanna στη σελίδα της στο Instagram αναφερόμενη στον Άγγλο φωτογράφο, που έκανε την φωτογράφιση, το styling της οποίας επιμελήθηκε ο κ.Enninful.

Η Rihanna φορά μία ροζ «Prada» δημιουργία από τούλι, πορτοκαλί γάντια και μία περίτεχνη σύνθεση από άνθη στο κεφάλι του καλλιτέχνη Azuma Makoto ενώ εχωρίζουν τα πολύ λεπτά, σε στιλ Marlene Dietrich, φρύδια και το σκούρο σε απόχρωση βατόμουρου κραγιόν από τη δική της σειρά καλλυντικών, «Fenty Beauty».

Για τις εσωτερικές σελίδες του περιοδικού, η 30χρονη τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε επίσης με φλοράλ δημιουργίες, όπως ένα ροζ τζάκετ «Alexander McQueen» και ένα φόρεμα «Noir Kei Ninomiya».

vogue