Γιατί η Έμα Τόμσον ήθελε να δώσει ένα φιλάκι στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ - Free Sunday
Γιατί η Έμα Τόμσον ήθελε να δώσει ένα φιλάκι στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Γιατί η Έμα Τόμσον ήθελε να δώσει ένα φιλάκι στον Πρίγκιπα Ουίλιαμ

Η Έμα Τόμσον αποτελεί μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες στον χώρο της Έβδομης Τέχνης της Βρετανίας (και όχι μόνο) με καριέρα που ξεπερνά τα 30 χρόνια. Σε μία λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στ' Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ η διάσημη ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός τιμήθηκε με τον τίτλο της Ντάμας έχοντας στο πλευρό της τον αγαπημένο της σύζυγο Γκρεγκ Βάιζ και τα παιδιά τους, Γκέα 18 ετών και Τιντιέμπουα Αγκάμπα Βάιζ, τον οποίο υιοθέτησαν το 2003 από τη Ρουάντα όταν ήταν 14 ετών.


Η Έμμα Τόμσον έφτασε στο παλάτι φορώντας αθλητικά παπούτσια και κοστούμι και κατά τη διάρκεια της απονομής του τίτλου αστειεύτηκε τρυφερά με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ. «Θα μπορούσα να σου δώσω ένα φιλάκι ε;» είπε στον Πρίγκιπα κάνοντάς τον να κοκκινίζει και να απαντά «Όχι, μην το κάνεις!» Φυσικά η Έμμα Τόμσον δεν αψήφησε το Βασιλικό Πρωτόκολλο ωστόσο, όπως εξήγησε αργότερα, «Ήταν αστείο, τον ξέρω από μικρό παιδί και γι αυτό ανταλλάξαμε πονηρά χαμόγελα».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Say hello to Dame Emma Thompson! Doesn’t the title suit her! ?? (Photo: Getty)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Smooth Radio (@smoothradio) στις

Η αγαπημένη ηθοποιός πλέον ανήκει στο πάνθεον των συναδέλφων γυναικών ηθοποιών που έχουν λάβει τον τίτλο τιμής της Ντάμας από το παλάτι, Έλεν Μίρεν, Τζούντι Ντεντς και Τζούλι Γουόλτερς. Γνωστή και για τις ακτιβιστικές της δραστηριότητες, η ηθοποιός σχολίασε «Είμαι πολύ ανοιχτή στις πολιτικές μου απόψεις, ελπίζω με τη βράβευσή μου να καταφέρω να τραβήξω την προσοχή στους λεγόμενους holiday hungers, στα 3 εκατ. παιδιών δηλαδή που πεινάνε κατά τη διάρκεια των σχολικών διακοπών στη Βρετανία». Στην ίδια τελετή βραβεύτηκε και η Σάρα Γκόρντι, πρώτη γυναίκα με σύνδρομο Ντάουν που τιμάται από το Παλάτι. «Δούλεψα πολύ σκληρά. Θέλω να πιστεύω πως εμπνέω και άλλους να πιστέψουν στον εαυτό τους, ειδικά εκείνοι με σύνδρομο Ντάουν» δήλωσε η ηθοποιός που εμφανίστηκε στις σειρές Call the Midwife και Upstairs Downstairs. Πηγή:

www.lifo.gr