Άτακτες διασημότητες και πάλι στο προσκήνιο - Free Sunday
Άτακτες διασημότητες και πάλι στο προσκήνιο

Άτακτες διασημότητες και πάλι στο προσκήνιο

Στο στόχαστρο του κοινού ο Λίαμ Νίσον

Untitled design 2 min

Στη νέα του ταινία «Cold Pursuit» υποδύεται έναν πατέρα που εκδικείται τους φονιάδες του γιου του. Μιλώντας στον «Independent» για την προώθηση της ταινίας, ο Λίαμ Νίσον αποκάλυψε ένα περιστατικό που συνέβη στη ζωή του πριν από μερικά χρόνια, την περίοδο μετά τον βιασμό ενός αγαπημένου του προσώπου. Όπως θυμάται χαρακτηριστικά: «Τη ρώτησα αν ήξερε τον δράστη. Αν πρόσεξε το χρώμα του. Μου απάντησε ότι ήταν μαύρος». Για να ακολουθήσει η σοκαριστική αποκάλυψη ότι τις επόμενες ημέρες πήρε τους δρόμους, κουβαλώντας ένα όπλο, με την ελπίδα ότι κάποιος «μαύρος μπάσταρδος» θα τον πλησίαζε για να ξεκινήσει καβγά μαζί του. «Έτσι, θα μπορούσα… (παύση) να τον σκοτώσω». Οι δηλώσεις του δημοφιλούς ηθοποιού είχαν ως αποτέλεσμα τα social media να πάρουν φωτιά, με σχόλια στη συντριπτική τους πλειονότητα αρνητικά. Τον κατηγορούν ως ρατσιστή (έχουν άλλωστε να θυμηθούν και μια παλιότερη κρίση ειλικρίνειας του σταρ, που είχε πει ότι όλοι κρύβουμε έναν ρατσιστή μέσα μας), αλλά και για την επικριτική του στάση απέναντι στα κινήματα Time’s Up και #MeToo τον τελευταίο χρόνο.

Η Κένταλ Τζένερ φωτογραφήθηκε ολόγυμνη

Untitled design 1 min

Η 23χρονη Κένταλ Τζένερ πραγματοποίησε μία από τις πιο αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις της στη μέχρι σήμερα καριέρα της. Τίτλος: «Τα πολλαπλά της πρόσωπα». Η φωτογραφία ανέβηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τον φωτογράφο Μερτ Άλας για λογαριασμό της «Vogue Italia».

Ο Τζον Τραβόλτα, επιτέλους, ξύρισε το κεφάλι του

Untitled design 2 min

Μετά από πολλά χρόνια άρνησης και απίστευτα περίεργα κουρέματα, ο ηθοποιός δέχτηκε τελικά τη μοίρα του. Είναι φαλακρός και πιθανόν για πάντα θα είναι φαλακρός. Ο Αμερικανός ηθοποιός εμφανίστηκε στο γκαλά G’Day USA στο Λος Άντζελες με ξυρισμένο κεφάλι. Σε συνδυασμό με γένια, κλασικό μαύρο κοστούμι και άσπρο ανοιχτό πουκάμισο, ο Τραβόλτα ήταν γοητευτικός, σχολιάζουν ανδρικά περιοδικά. «Ο Τζον Τραβόλτα σύμβολο ελπίδας για τους άνδρες χωρίς μαλλιά» είναι ο τίτλος ενός από τα δημοσιεύματα. Ο ηθοποιός δημοσίευσε στη σελίδα του στο Instagram φωτογραφία με τη νέα του εμφάνιση από το πάρτι γενεθλίων του αρχηγού των Foo Fighters, Ντέιβ Γκρολ, στο Λος Άντζελες. Ο Τραβόλτα πόζαρε με την κόρη του Έλα και έγραψε ευχές για τη νέα χρονιά χωρίς κανένα σχόλιο για την εμφάνισή του.

Ο επίμονος stalker της Κάιλι Μινόγκ

Untitled design 3 min

Η γνωστή ποπ τραγουδίστρια Κάιλι Μινόγκ είχε μια πολύ άσχημη εμπειρία, όταν ένας stalker πήγε στο σπίτι της, που βρίσκεται στο δυτικό Λονδίνο, και αρνιόταν να φύγει. Ο δράστης, αρχικά, είχε περιπλανηθεί στη γειτονιά ρωτώντας σε διάφορα σπίτια να μάθει πού ακριβώς μένει η γνωστή τραγουδίστρια. Οι αστυνομικοί εξέδωσαν προειδοποίηση για παρενόχληση στον δράστη, ωστόσο δεν τον συνέλαβαν. Τον Νοέμβριο η σταρ είχε υποστεί άλλη μία παρενόχληση, όταν κάποιος είχε εξαπολύσει απειλές εναντίον της πριν από μια παράσταση στη Γερμανία. Η επόμενη συναυλία της, στο Βέλγιο, είχε μεγάλη ασφάλεια και πλήθος αστυνομικών με όπλα.