Σε νέες ημερομηνίες η παράσταση με τη Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλας - Free Sunday
Σε νέες ημερομηνίες η παράσταση με τη Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλας

Σε νέες ημερομηνίες η παράσταση με τη Μόνικα Μπελούτσι ως Μαρία Κάλας

Τη ματαίωση των παραστάσεων «Μαρία Κάλλας: επιστολές και αναμνήσεις» που είχαν προγραμματιστεί για τις 28, 29 και 30 Σεπτεμβρίου στο Ηρώδειο επέφεραν τα επιπρόσθετα μέτρα για την Αττική και την αναστολή όλων των υπαίθριων παραστάσεων και συναυλιών από την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου.

«Εντός των προσεχών ημερών θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες διεξαγωγής τους, καθώς και ο τρόπος αλλαγής των εισιτηρίων για τις νέες αυτές ημερομηνίες» ενημερώνει η σχετική ανακοίνωση του πολιτιστικού οργανισμού «Λυκόφως» του Γιώργου Λυκιαρδόπουλου.

Η ανάγνωση από την Μόνικα Μπελούτσι, η οποία έχει τον ρόλο της Κάλας, των αδημοσίευτων κείμενων και επιστολών της Ελληνίδας ντίβας της όπερας, υπό τον τίτλο «Maria Callas: Lettres & Mémoires» («Μαρία Κάλλας: Επιστολές και Αναμνήσεις») έκανε πρεμιέρα τον Νοέμβριο του 2019 στο θέατρο Marigny στο Παρίσι και ολοκλήρωσε τις παραστάσεις της την περασμένη άνοιξη μετά από μια sold out σεζόν.

Η ανάγνωση βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο του Τομ Βολφ -σκηνοθέτη και της παράστασης, αλλά και της πρόσφατης ταινίας «Maria by Callas»- στο οποίο συγκέντρωσε πάνω από 350 αδημοσίευτα γράμματα της Κάλλας, γραμμένα από την ίδια στη διάρκεια 30 ετών (1946-1977).