Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο έρχεται στα κανάλια Novacinema ως Πάμπλο Εσκομπάρ - Free Sunday
Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο έρχεται στα κανάλια Novacinema ως Πάμπλο Εσκομπάρ

Ο Μπενίσιο Ντελ Τόρο έρχεται στα κανάλια Novacinema ως Πάμπλο Εσκομπάρ

Ο βραβευμένος με Όσκαρ Μπενίσιο Ντελ Τόρο  ενσαρκώνει τον διαβόητο έμπορο ναρκωτικών Πάμπλο Εσκομπάρ στο δυνατό αστυνομικό θρίλερ «Χαμένος Παράδεισος» το οποίο κάνει πρεμιέρα σε Ά τηλεοπτική προβολή στα κανάλια Novacinema 1 και Novacinema 1 HD, την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, στις 22:00.


Η ταινία εισχωρεί στον κόσμο του οργανωμένου εγκλήματος σε μία από τις πιο δύσκολες περιόδους στην ιστορία της Κολομβίας, προσπαθώντας να ακτινογραφήσει με κάθε λεπτομέρεια τη διττή προσωπικότητα του Εσκομπάρ. Ο Νικ (Τζος Χάτσερσον) θεωρεί ότι έχει βρει τον παράδεισο όταν φτάνει στην Κολομβία, εκεί όπου έχει μετακομίσει ήδη ο αδερφός του. Όλα μοιάζουν ονειρικά για τον νεαρό Καναδό σέρφερ, και ακόμα περισσότερο όταν συναντά τη Μαρία (Κλαούντια Τράισακ), μία πανέμορφη νεαρή Κολομβιανή, την οποία ερωτεύεται παράφορα. Ο πρώτος καιρός περνά ειδυλλιακά, μέχρι που η Μαρία τον συστήνει στον θείο της, το θρυλικό έμπορο ναρκωτικών, Πάμπλο Εσκομπάρ (Μπενίσιο Ντελ Τόρο).


Η ταινία μετά την προβολή της, θα είναι διαθέσιμη στις υπηρεσίες Nova GO και Nova On Demand, ώστε οι συνδρομητές των κινηματογραφικών καναλιών της Nova να μπορούν να την απολαύσουν, όποτε εκείνοι θέλουν και όπου και αν βρίσκονται.