Ο Justin Biber φωτογραφίζεται με αλυσοδεμένη τίγρη - Free Sunday
Ο Justin Biber φωτογραφίζεται με αλυσοδεμένη τίγρη

Ο Justin Biber φωτογραφίζεται με αλυσοδεμένη τίγρη

Η PETA, δήλωσε, τη Δευτέρα πως η τίγρη ανήκει στο ζωολογικό κήπο Bowmanville και ο ιδιοκτήτης της, Michael Hackenberger, ο οποίος εκπαιδεύει τίγρεις για ταινίες του Χόλιγουντ, αντιμετωπίζει έως τώρα πέντε κατηγορίες κακοποίησης των ζώων, αφού φέρεται να πιάστηκε σε βίντεο να μαστιγώνει μια τίγρη Σιβηρίας.
"Ο Justin Bieber είναι τυχερός που ζει χωρίς να έχει μια αλυσίδα να σχίζει το λαιμό του ή να ζει σε αιχμαλωσία», δήλωσε η SVP επικοινωνιών, της PETA, Lisa Lange.

Η οργάνωση έστειλε, επίσης, επιστολή διαμαρτυρίας στον μάνατζερ του ποπ σταρ, Scooter Braun.
"Ξέρουμε ότι ο Justin γοητεύεται από τα ζώα, αλλά θα πρέπει να ξέρει πως τα εξωτικά ζώα συνήθως απομακρύνονται πρόωρα από τις μητέρες, ξυλοκοπούνται από τους εκπαιδευτές και στερούνται ό, τι είναι φυσικό και σημαντικό γι 'αυτά ".

Μια άλλη ομάδα για τα δικαιώματα των ζώων, επέκρινε, επίσης, τον  Bieber για τη "selfie" με το άγριο ζώο. "Για τους ανθρώπους με τεράστια επιρροή, όπως ο Justin Bieber, το μήνυμά μας είναι απλό: τίγρεις είναι άγρια ζώα, όχι διασκεδαστές ", ανέφερε η ομάδα σε δήλωσή της.

Η Εταιρεία για την Πρόληψη της Βίας κατά των Ζώων, στο Οντάριο, τον περασμένο μήνα κατέθεσε επίσημες κατηγορίες εναντίον του Hackenberger και του ζωολογικού του κήπου, έξω από το Τορόντο.

Ο Hackenberger έχει προμηθεύσει με ζώα μια σειρά τηλεοπτικών και κινηματογραφικών παραγωγών, συμπεριλαμβανομένων της ταινίας “The Interview”, με τον Seth Rogen , αλλά και τον Ανγκ Λι με μια τίγρη Βεγγάλης, που είχε εξέχουσα θέση στη βραβευμένη με Όσκαρ ταινία “Η ζωή του Πι”, το 2012 (αν και η ταινία είχε επίσης πολλά οπτικά εφέ που χρησιμοποιήθηκαν για να απεικονίσουν την τίγρη).