Ο αστυνομικός που ήξερε τη μοίρα του Τζον Σνόου (video) - Free Sunday
Ο αστυνομικός που ήξερε τη μοίρα του Τζον Σνόου (video)

Ο αστυνομικός που ήξερε τη μοίρα του Τζον Σνόου (video)

Μια μοίρα που αποκαλύφθηκε στα πρώτα επεισόδια του κύκλου που άρχισε να προβάλλεται στις 24 Απριλίου.

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ!

 

Η τελευταία σκηνή του δεκάτου επεισοδίου του πέμπτου κύκλου του Game of Thrones βρήκε τον Τζον Σνόου, διοικητή της Φρουράς της Νύχτας, να αιμορραγεί ακατάσχετα, δολοφονημένος από μέλη της Φρουράς που θεώρησαν προδοτική την απόφασή του να δώσει καταφύγιο στους Αγρίους που ζούσαν πέρα από το Τείχος.

Μέχρι και το τέλος του δευτέρου επεισοδίου του έκτου κύκλου, ο Τζον Σνόου θεωρούνταν νεκρός (τελικά, η μάγγισα Μελισάντρε κατόρθωσε να τον αναστήσει) και ως και πριν την προβολή του επεισοδίου αυτού, το τι θα συνέβαινε στον ήρωα της επιτυχημένης σειράς αποτελούσε άκρως απόρρητο μυστικό, γνωστό μόνο στους παραγωγούς David Benioff και D.B. Weiss, στον σεναριογράφο της σειράς καθώς και στον συγγραφέα -στα έργα του οποίου βασίζεται το σίριαλ- George R.R. Martin.

Μάλιστα, ο Kit Harrington, ο ηθοποιός που υποδύεται τον Τζον Σνόου, υποχρεώθηκε σε μυστικότητα σχετικά με το τι θα συμβεί στον ήρωα. Ωστόσο, σε πρόσφατη συνέντευξή του στον Jimmy Fallon ο Ηarrington αποκάλυψε ότι... δεν κράτησε το στόμα του κλειστό, καθώς είπε ότι ο Τζον Σνόου επιστρέφει από τον κόσμο των νεκρών στους γονείς του, στη σύντροφό του και... σε έναν αστυνομικό, ο οποίος τον σταμάτησε για υπερβολική ταχύτητα και διαπραγματεύτηκε την παραπομπή του ηθοποιού σε δίκη με την αποκάλυψη της μοίρας του διοικητή της Φρουράς της Νύχτας.

Προκειμένου να γλυτώσει τα μπλεξίματα με την αστυνομία, ο Harrington αποκάλυψε στον αστυνομικό ότι ο Τζον Σνόου επιστρέφει στον έκτο κύκλο και ο αστυνομικός τον άφησε να συνεχίσει το δρόμο του.

Δείτε το πολύ αστείο βίντεο παρακάτω: