Οι ζωές των άλλων... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων...

Οι ζωές των άλλων...

Η ομορφιά μέσα της

Η Αντζελίνα Τζολί αποδεικνύει συνεχώς ότι δεν νοιάζεται μόνο για τη δόξα και το χρήμα. Το ενδιαφέρον της για τους πρόσφυγες δεν είναι απλώς επικοινωνιακό – αυτό τουλάχιστον δείχνουν τα ταξίδια της και η δράση της. Όποιος αμφιβάλλει θα είχε τη δυνατότητα να πειστεί ακούγοντας τη διάσημη ηθοποιό στο BBC την περασμένη Παρασκευή, όταν μίλησε για την προσφυγική κρίση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Προσφύγων. Κατά τα άλλα, εμφανίζεται όλο και πιο αδύνατη.

Η Αμάλ δίπλα τους

Δεν είναι μόνο σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ. Είναι μία επιτυχημένη δικηγόρος που αφιερώνεται στην προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και είναι έντονα πολιτικοποιημένη. Αίσθηση προκαλεί η επιλογή της να στηρίξει τις γυναίκες της κουρδικής μειονότητας των Γιαζίντι, επιδιώκοντας να φέρει ενώπιον του Διεθνούς Ποινικού Δικαστηρίου το Ισλαμικό Κράτος, τους βιασμούς, τους διωγμούς και την κακοποίηση που έχουν υποστεί.

Ο Μπέκαμ κοντά τους

Το ξέρατε ότι είναι πρέσβης καλής θέλησης της UNICEF; Με αυτή του την ιδιότητα επισκέφθηκε τη Σουαζιλάνδη, για να συναντήσει παιδιά που ζουν με τον ιό του HIV. Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχει δημιουργήσει φιλανθρωπική οργάνωση, τη 7 Fund, που ασχολείται με την υποστήριξη παιδιών. Και, όπως φαίνεται στη φωτογραφία, έχει τον τρόπο του…

Το μήλο κάτω από τη μηλιά

Η Λίλα Γκρέις είναι η 13χρονη κόρη της Κέιτ Μος. Ποζάρει μαζί με τη μαμά της στο εξώφυλλο της ιταλικής «Vogue» και πυροδοτεί εκτιμήσεις ότι θα ακολουθήσει την ίδια καριέρα. Η άνεση και η φωτογένειά της της το επιτρέπουν. Αρκεί να μην υιοθετήσει τις κακές συνήθειες της μάνας της όταν κατεβαίνει από την πασαρέλα.

Κολασμένο διαζύγο

Η Άμπερ Χερντ και o Τζόνι Ντεπ θα τα πουν στα δικαστήρια. Παρόλο που ο γάμος τους κράτησε μόλις 15 μήνες, το τέλος του είναι επεισοδιακό. Μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου για κακοποίηση ήρθε η διεκδίκηση των μισών από τα 30 εκατ. δολάρια που ο Ντεπ κέρδισε αυτούς τους 15 μήνες και η απαίτηση για την επιμέλεια του παιδιού που η Χερντ κυοφορεί. Εκείνος δίνει ακόμη και περισσότερα χρήματα, αρκεί να του δώσει την επιμέλεια και να πάρει πίσω τις μηνύσεις για βία κ.ο.κ. Σαν θρίλερ.

Η Αθηνά συνεχίζει

Ποιος είναι ο γοητευτικός άντρας που κέρδισε το χαμόγελο της Αθηνάς Ωνάση; Εμφανίστηκε δίπλα του στους ιππικούς αγώνες του Σεν Τροπέ, που φέρουν το όνομά της, και η φωτογραφία τους έκανε τον γύρο του κόσμου. Το διαζύγιο με τον Α. Ντόντα είναι οριστικό, οι φήμες ότι η αιτία βρίσκεται στις απιστίες του δίνουν και παίρνουν, η ίδια δεν λέει λέξη για το θέμα και, όπως όλα δείχνουν, δεν το βάζει κάτω στην προσπάθειά της να νικήσει την κατάρα που στοίχειωσε τη ζωή των Ωνάσηδων.