Τρεις υπέροχες μούσες - Free Sunday
Τρεις υπέροχες μούσες

Τρεις υπέροχες μούσες

Μια (ακόμη) Κέιτ για τον Γούντι

Η προηγούμενη, Κέιτ Μπλάνσετ, μας συγκίνησε ως «θλιμμένη Τζάσμιν». Η επόμενη, Κέιτ Ουίνσλετ, θα πρωταγωνιστήσει στην 48η ταινία του, που τα γυρίσματά της θα ξεκινήσουν το φθινόπωρο. Πρώτα θα δούμε το «Café Society» του Γούντι Άλεν (τον Αύγουστο στις ελληνικές αίθουσες), μετά τη μίνι σειρά έξι επεισοδίων για λογαριασμό του Amazon με πρωταγωνιστές τους Μάιλι Σάιρους, Ελέιν Μέι και Τζον Μαγκάρο, και ύστερα την ταινία με πρωταγωνίστρια τη βραβευμένη με Όσκαρ Κέιτ Ουίνσλετ, που θα διαδραματίζεται σε ένα λούνα παρκ, ίσως στο Κόνι Άιλαντ της Νέας Υόρκης.

Όταν η Σούζαν συνάντησε τον Μαρκ

Για τις ερμηνευτικές της δυνατότητες έχει κερδίσει διεθνή αναγνώριση. Ο πολιτικός ακτιβισμός την έφερε πρόσφατα στη Λέσβο, για να δείξει την αλληλεγγύη της στους πρόσφυγες. Και τώρα ξαφνιάζει σε έναν ρόλο όπου δεν την έχουμε συνηθίσει. Η Σούζαν Σάραντον στα 69 της χρόνια συμμετέχει στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Marc Jacobs για το Φθινόπωρο του 2016. Το κάνει διατηρώντας το δικό της στιλ και με μια αυτοπεποίθηση που μάλλον έρχεται από πολύ μέσα.

Ο Λάνθιμος κέρδισε την Κίντμαν

Η είδηση έχει κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου: Η Νικόλ Κίντμαν θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του Γιώργου Λάνθιμου «The killing of a sacred deer», δίπλα στον Κόλιν Φάρελ, που θα παίξει τον ρόλο ενός χειρουργού που προσπαθεί να ενσωματώσει έναν προβληματικό έφηβο στην οικογένειά του, κάτι που αποδεικνύεται δύσκολο. Η 49χρονη ηθοποιός έχει αποδείξει στην καριέρα της πως τολμά και δοκιμάζει, αυτή τη φορά θα μυηθεί στον κινηματογραφικό κόσμο του Λάνθιμου, που με τον «Αστακό» του γοητεύει αυτή την περίοδο το αμερικανικό κοινό.