Η Τέιλορ Σουίφτ πιο πλούσια διάσημη στον κόσμο και η Καρντάσιαν στο εξώφυλλο του Forbes - Free Sunday
Η Τέιλορ Σουίφτ πιο πλούσια διάσημη στον κόσμο και η Καρντάσιαν στο εξώφυλλο του Forbes

Η Τέιλορ Σουίφτ πιο πλούσια διάσημη στον κόσμο και η Καρντάσιαν στο εξώφυλλο του Forbes

Με κέρδη που αγγίζουν τα 170 εκατομμύρια δολάρια η Τέιλορ Σουίφτ κέρδισε τα περισσότερα χρήματα για τη χρονιά που μας πέρασε και μάλιστα με μεγάλη διαφορά με τους δεύτερους στη λίστα του Forbes, το συγκρότημα One Direction που έβγαλε μέσα σε μία μόλις χρονιά 110 εκατομμύρια δολάρια. 

Στη λίστα του Forbes περιλαμβάνονται ηθοποιοί τραγουδιστές, αθλητές, κοσμικοί από όλο τον κόσμο, κανείς ωστόσο δεν κατόρθωσε να ανακόψει το ρυθμό της 26χρονης τραγουδίστριας η οποία απλά... αναπνέει και κερδίζει χρήματα. 

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Λιονέλ Μέσι, η Αντέλ, ο Λεμπρόν Τζέιμς και η Μαντόνα συγκαταλέγονται στο Top20 της λίστας ενώ λίγο πιο κάτω συναντάμε την Κιμ Καρντάσιαν, τη Ριάνα και τη Μπιγιόνσε που κέρδισαν μέσα σε μία χρονιά περισσότερα από 50 εκατομμύρια δολάρια. Τα κέρδη της Κιμ Καρντάσιαν μάλιστα προήλθαν από ένα απλό παιχνίδι - εφαρμογή για το κινητό που υπογράφει η ίδια και έχει σχέση με το στυλ, τη μόδα και την πλούσια ζωή της.

Η γνωστή τηλεπερσόνα κοσμεί το εξώφυλλο του περιοδικού Forbes και ειρωνεύεται τους επικριτές της με το hashtag #NotBadForAGirlWithNoTalent (όχι κι άσχημα για ένα ατάλαντο κορίτσι).

CnF_HNQUIAA8nb1

Αμερικανικό τίποτα

Η αλήθεια είναι ότι μόνο στις ΗΠΑ μπορεί κάποιος να κερδίζει εκατομμύρια δολάρια κάνοντας... τίποτα. Η φιλοσοφία του «αμερικανικού τίποτα» είναι το νέο «αμερικανικό όνειρο» που ξεκινά πρωτίστως από την τηλεόραση και επίσημη εκφραστής αυτού, σύσσωμη η οικογένεια Καρντάσιαν.

Το μόνο που χρειάστηκε ήταν μερικές πληθωρικές νεαρές, ένα καλογυρισμένο sex tape που όλως τυχαίως διέρρευσε κατά λάθος. Έκτοτε το όνομα Καρντάσιαν έγινε brand και οποιοδήποτε προϊόν φέρει την υπογραφή του γίνεται πετυχημένο.

51 εκατομμύρια δολάρια έβγαλε η «ατάλαντη» Κιμ μέσα σε μία μόλις χρονιά και το έγκριτο Forbes την έχει στο εξώφυλλο ως τη νέα «μεγιστάνα των κινητών τηλεφώνων» στην πιο συντηρητική φωτογράφιση που έκανε ποτέ η Καρντάσιαν. Ποιο είπαμε ότι είναι το ταλέντο της ακριβώς;