Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε

Μεγαλώνοντας

Για τη Ζιζέλ τα γενέθλια των 36 χρόνων δεν είναι μελαγχολικά. Ο σύζυγός της Τομ Μπρέιντι της ευχήθηκε μέσω Facebook λέγοντας πως τώρα είναι ωραιότερη από ποτέ. Δεν έχει άδικο, αν και πάντα η Βραζιλιάνα καλλονή ήταν πανέμορφη. Αν αμφιβάλλετε, δείτε το αφιέρωμα της «Vogue», που δημοσιεύει φωτογραφίες της σε διάφορες στιγμές και φάσεις της σταδιοδρομίας της στον χώρο της μόδας.

Διασκεδάζοντας

Η Δανή Νίνα Αγκντάλ περνά ένα μαγικό καλοκαίρι ως κορίτσι του Λεονάρντο ντι Κάπριο (ο οποίος αυτές τις μέρες βρίσκεται στη Μύκονο!). Οι παπαράτσι ψάχνουν το 24χρονο μοντέλο της Victoria Secret και την εντόπισαν τελευταία φορά στην Ίμπιζα να απολαμβάνει μαζί με τον αγαπημένο της τον ήλιο και τη θάλασσα. Η καριέρα της απογειώνεται ήδη, η σχέση της με τον 41χρονο σταρ του Χόλιγουντ προχωράει και την περιμένει ένα ενδιαφέρον επαγγελματικά φθινόπωρο, μετά από διακοπές που θα ζήλευαν οι περισσότερες συνομήλικες συνάδελφοί της.

Δοκιμάζοντας

Τι είναι αυτό που έκανε τον Καρλ Λάγκερφελντ να διαλέξει ως μούσα του την 20χρονη ετεροθαλή αδελφή της Κιμ Καρντάσιαν, Κένταλ Τζένερ, που έχει αποκτήσει αναγνωρισιμότητα μέσα από το πολυσυζητημένο ριάλιτι «Keeping up with the Kardashians»; Όποιο και να ’ναι το κίνητρό του, η Κένταλ Τζένερ είναι τυχερή. Θα πρωταγωνιστήσει στην παρουσίαση της φθινοπωρινής-χειμερινής κολεξιόν της Fendi και μπορεί να αφήσει πίσω της τη διάσημη αδελφή της που μεσουρανεί στο βασίλειο του τίποτα.