Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Ο Γούντι Άλεν της TV

Στις 30 Σεπτεμβρίου θα κάνει πρεμιέρα στις ΗΠΑ, στη Βρετανία και στη Γερμανία το τηλεοπτικό σίριαλ που σκηνοθέτησε ο Γούντι Άλεν. Είναι το ντεμπούτο του 80χρονου δημιουργού στη μικρή οθόνη και επέλεξε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο τη Μάιλι Σάιρους, με την οποία δεν έχει συνεργαστεί ξανά. Πρόκειται για μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων για το Amazon, με τίτλο «Κρίση σε έξι σκηνές». Ήδη έχει γίνει μεγάλη διαφήμιση με αλλεπάλληλα δημοσιεύματα και φωτογραφίες από σκηνές του σίριαλ, στο οποίο εμφανίζεται και ο ίδιος ο Γούντι Άλεν.

Η Αμάλ των δικαιωμάτων

Η Αμάλ Αλαμουντίν μίλησε από το βήμα της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ για τα εγκλήματα του Ισλαμικού Κράτους σε βάρος γυναικών και της κουρδικής κοινότητας Γεζίντι. Η δικηγόρος και σύζυγος του Τζορτζ Κλούνεϊ παρουσίασε στα μέλη της Ολομέλειας του ΟΗΕ τη Νάντια Μουράντ, τη γυναίκα που το Ισλαμικό Κράτος αιχμαλώτισε το 2014, τη μετέτρεψε σε ερωτική σκλάβα, αλλά κατάφερε να δραπετεύσει και έγινε, τελικά, Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως του ΟΗΕ.

Ο Αλβάρο των εκπλήξεων

Η Αθηνά Ωνάση έχει κάθε λόγο να εκνευρίζεται με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο. Όχι μόνο ακόμη δεν έχει βρεθεί συμβιβασμός σε σχέση με τις οικονομικές απαιτήσεις του αλλά στο μεταξύ εκείνος διαφημίζει στα social media τη νέα του, χαρούμενη ζωή. Τελευταία εμφανίζεται με τη Βραζιλιάνα τραγουδίστρια Κλαούντια Λέιτε, που προσπαθεί να γίνει η Τζένιφερ Λόπεζ της Λατινικής Αμερικής. Απέχει πολύ, αλλά φωτογραφήθηκαν μαζί στην τελετή έναρξης του World Cup στο Ρίο το 2014.

Ο Σουμάχερ της οδύνης

Ο δικηγόρος του Μίκαελ Σουμάχερ διέψευσε πληροφορίες ότι ο σταρ της Φόρμουλα 1 μπορεί να περπατήσει. Η οικογένειά του μάλιστα μήνυσε το περιοδικό «Bunte», που έγραψε πρώτο την υποτιθέμενη είδηση. Σημειώνεται πάντως ότι ελάχιστες πληροφορίες υπάρχουν σχετικά με την πραγματική κατάσταση του Γερμανού οδηγού αγώνων ταχύτητας που υπέστη σοβαρό ατύχημα στο σκι το 2013 και στη συνέχεια έπεσε σε κώμα, από το οποίο και κατάφερε να επανέλθει, αν και όχι ολικά.

Η Μαράια Κάρεϊ των Κυκλάδων

Στη Μύκονο και στη Σαντορίνη έκανε οικογενειακές διακοπές η 46χρονη Μαράια Κάρεϊ που ήρθε στη χώρα μας με το ιδιωτικό της τζετ μέσα στον Σεπτέμβρη. Τα νέα τα μάθαμε από τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δείχνοντας ότι πέρασε υπέροχα. Και μάλιστα δεν κυκλοφόρησε ινκόγκνιτο. Βοήθησε και η εποχή. Το φθινόπωρο είναι όλα πιο ήσυχα, ακόμη και στο νησί των ανέμων.