Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Η Σ. Θερόν (σαν) έγκυος

Έχει δύο υιοθετημένα παιδιά στα οποία έχει αφοσιωθεί. Έγκυος έγινε για τις ανάγκες του νέου της ρόλου στην ταινία «Tully» και οι φωτογραφίες της έκαναν τον γύρο του κόσμου γιατί ποτέ κανείς δεν την έχει δει σε μια τέτοια φάση, ούτε θα ήταν εύκολο να τη φανταστεί. Αυτή την περίοδο, άλλωστε, δεν υπάρχει κάποιος άντρας που να στέκεται δημόσια δίπλα της. Η Σαρλίζ Θερόν τσαλακώνει την εικόνα της για καλλιτεχνικούς λόγους και δείχνει άνετα με τη φουσκωμένη κοιλιά.

Ουσίες

Μήνυση εναντίον του ηθοποιού Τζιμ Κάρεϊ κατέθεσε ο σύζυγος της πρώην φίλης του, κατηγορώντας τον ότι έδωσε στην Καθριόνα Γουάιτ φάρμακα τα οποία είχαν ως αποτέλεσμα τον θάνατό της. Ο Μαρκ Μπάρτον τον κατηγορεί ότι «χρησιμοποιώντας τα χρήματα και τη διασημότητά του προμηθευόταν και χορηγούσε στη Γουάιτ παράνομα ουσίες ιδιαίτερα εθιστικές, που στη συγκεκριμένη περίπτωση επέφεραν τον θάνατο». Ο κατηγορούμενος δηλώνει αποφασισμένος να προστατέψει την τιμή και την υπόληψή του.

Μικροί-μεγάλοι

Ποιος είναι ο πιο σταρ; Ο πρωθυπουργός του Καναδά Τζάστιν Τριντό ή ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ της Βρετανίας; Και οι δύο έχουν καλή σχέση με τον φακό. Η συνάντησή τους στο αεροδρόμιο του Καναδά μετά την άφιξη του πρίγκιπα Ουίλιαμ και της συζύγου του Κέιτ Μίντλετον μαζί με τα δυο τους παιδιά έκανε τον γύρο του κόσμου με το σχόλιο ότι ο μικρός Τζορτζ ήταν κατάκοπος από το ταξίδι και ο Καναδός πρωθυπουργός έκανε ό,τι μπορούσε για να του τραβήξει την προσοχή και να κερδίσει τη συμπάθειά του. Κάτι κατάφερε.