10 σταρ που αρνούνται να παντρευτούν - Free Sunday
10 σταρ που αρνούνται να παντρευτούν

10 σταρ που αρνούνται να παντρευτούν

Σαρλίζ Θέρον

Πρώτη και καλύτερη η νοτιοαφρικανή Σαρλίζ Θερόν.  «Ο γάμος δεν ήταν ποτέ όνειρό μου ή προτεραιότητα. Δεν ξέρω τον λόγο για αυτό- μη με ρωτάτε. Ονειρεύομαι για τον εαυτό μου μια μακρόχρονη σχέση –και έχω υπάρξει σε τέτοιες. Αυτή είναι η δέσμευση που θέλω. Η τελετή δεν είναι σημαντική για εμένα, αλλά αναγνωρίζω αυτή την ανάγκη στους άλλους ανθρώπους», δήλωσε σε συνέντευξη της το 2011. 

2_1

Νταϊάν Κρούγκερ


Μετά από έναν αποτυχημένο γάμο με τον γάλλο ηθοποιό Γκουλιέμ Κανέτ δεν σκέφτεται να το επαναλάβει. «Δεν θέλω να ακουστώ απαισιόδοξη, αλλά δεν πιστεύω στον γάμο. Πιστεύω στην δέσμευση με την καρδιά. Δεν υπάρχει χαρτί που θα σε αναγκάσει να μείνεις με κάποιος», είπε σε συνέντευξη της το 2011 στο περιοδικό Glamour.

3_1

Σούζαν Σαράντον

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε στην Telegraph με αφορμή τον χωρισμό της από τον Τιμ Ρόμπινς με τον οποίο δεν ήταν παντρεμένη: «Πάντα θεωρούσα πως ο γάμος κάνει τον άλλο δεδομένο. Μετά από είκοσι και κάτι χρόνια σχέσης δεν ξέρω πια αν είναι αλήθεια». 

4_2

Κριστίν Ντέιβις


Αντίθετα από το τηλεοπτικό alter ego της, την Σάρλοτ του Sex and the City, η Κριστίν Ντέιβις δεν έφτασε ποτέ κοντά στο “I do”. «Δεν ήμουν πότε ένα από εκείνα τα κορίτσια που ονειρεύονταν τον τέλειο γάμο. Δεν είναι πως δεν θα το τολμούσα, αλλά δεν είναι αυτό που θα με κάνει ευτυχισμένη. Αισθάνομαι πλήρης ως single». Ωστόσο, όπως η Σάρλοτ υιοθέτησε ένα κοριτσάκι.

5

Τσέλσι Χάντερ

Η δημοφιλής παρουσιάστρια έχει παραδεχτεί: «Δεν έχω δεχτεί πρόταση γάμου. Μάλλον δεν εμπνέω για μια τέτοιου είδους δέσμευση, αλλά δεν είμαι και καθόλου σίγουρη πως θα απαντούσα θετικά. Δεν ξέρω αν θέλω να είμαι σύζυγος κάποιου. Ο γάμος κάνει τους χωρισμούς τόσο πολύπλοκους».

6

Τζον Χαμ

Mπορεί ο Ντoν Ντρέιπερ να μη φοβήθηκε ποτέ το γάμο ή να διαλύσει έναν, ωστόσο ο Τζον Χαμ είναι ξεκάθαρα εναντίον του γάμου. Λίγο πριν χωρίσει από την επί 18 χρόνια σύντροφο του Τζένιφερ Γουέστφελντ είχε δηλώσει: «Δεν έχω το τσιπάκι του γάμου και κανένας από τους δυο μας δεν έχει πετυχημένα πρότυπα οικογενειακής ευτυχίας».

7_1

Λιονάρντο ΝτιΚάπριο

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο «μοντελοπνίχτης» του Χόλυγουντ δεν βιάζεται να παντρευτεί. Αντίθετα, από ότι , ίσως, νομίζετε, όμως, ο Λίο δεν είναι αντίθετος στο θεσμό του γάμου. «Θα συμβεί όταν έρθει ο καιρός. Η αλήθεια είναι πως δεν μπορείς να προβλέψεις πότε θα παντρευτείς. Θα συμβεί, όταν συμβεί», είπε πέρσι. 

8

Χιου Γκραντ

Είναι 55 ετών και πατέρας τριών παιδιών. Ωστόσο, ο βρετανός σταρ είναι από τους πιο φανατικούς πολέμιους του γάμου. «Στη ζωή μου δεν έχω δει ευτυχισμένους γάμους. Το πολύ πέντε. Πιστεύω πως ο γάμος είναι η συνταγή αμοιβαίας μιζέριας», είπε το 2015 στο περιοδικό People.

9_1

Κάμερον Ντίαζ

Η Κάμερον από τα πρώτα χρόνια της καριέρας της έχει ξεκαθαρίσει πω δεν την ενδιαφέρει ούτε ο γάμος, ούτε τα παιδιά. «Πιστεύω πως δημιουργούμε, σαν ζευγάρια, τους δικούς μας κανόνες. Δεν πιστεύω πως πρέπει να ζούμε μέσα σε σχέσεις που έχουν τη βάση τους σε παλιές και ξεπερασμένες παραδόσεις περασμένων εποχών», είχε πει το 2015 στο περιοδικό Maxim. 

10

Ναόμι Γουότς

Η αυστραλή σταρ μίλησε το 2012 για την επί μίας δεκαετίας σχέση της με τον ηθοποιό Λιβ Σρέιβερ, πατέρα των δύο παιδιών της. «Είμαστε μαζί, είμαστε οικογένεια απλά δεν έχουμε το πιστοποιητικό του κράτους. Ίσως μια μέρα θελήσουμε να παντρευτούμε, ίσως και όχι».