Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Ένα καρτούν για τον ΟΗΕ

Ήταν μια αμφιλεγόμενη απόφαση αυτή του ΟΗΕ να ανακηρύξει την ηρωίδα ενός κόμικ, τη Wonder Woman, πρέσβειρά του για την προώθηση των δικαιωμάτων των γυναικών. Η πρωταγωνίστρια των κόμικ ανακηρύχθηκε επίτιμη πρέσβειρα των Ηνωμένων Εθνών σε μια τελετή στην οποία πήγε η ηθοποιός Λίντα Κάρτερ, που την ενσάρκωσε στην τηλεόραση. Οι αντιδράσεις πολλές. Και συνεχίζονται.

Ένας δισταγμός για το Νόμπελ

Ο Μπομπ Ντίλαν ακόμη παιδεύει τη Βασιλική Σουηδική Ακαδημία. Ο Αμερικανός τραγουδοποιός δεν έχει αναγνωρίσει επίσημα το Νόμπελ του, αλλά στην ιστοσελίδα του στο Facebook, σε ανάρτηση για το νέο βιβλίο με στίχους του, στο βιογραφικό του αναφέρεται και το «βραβευμένος με Νόμπελ Λογοτεχνίας». Ωστόσο, στο επίσημο site του δεν υπάρχει τέτοια αναφορά. Βγάλτε άκρη.

Μια αλλαγή για την Τζέσικα

Η συμμετοχή της στην τηλεοπτική σειρά «Sex and the City» της χάρισε δόξα, χρήμα και πολλές ευκαιρίες. Η 51χρονη Αμερικανίδα ηθοποιός Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ανέλαβε διευθύντρια σύνταξης για τη σειρά SJP των εκδόσεων Hogarth και ψάχνει μυθιστορήματα που θα γίνουν μπεστ σέλερ. Σαν Κάρι Μπράντσο στο «Sex and the City» ήταν αρθρογράφος και συγγραφέας, οπότε ο ρόλος δένει με τη νέα της ιδιότητα.