Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε... - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε...

Στήριξη

Η Μαριόν Κοτιγιάρ, που φήμες την ήθελαν πέτρα του σκανδάλου στο διαζύγιο Τζολί-Πιτ, τον στήριξε για πρώτη φορά δημόσια. Η 41χρονη Γαλλίδα ηθοποιός, η οποία συμπρωταγωνιστεί μαζί του στην ταινία «Allied», είπε στο «Entertainment Tonight»: «Ο Μπραντ είναι καλός άνθρωπος. Και φυσικά είναι ένας εκπληκτικός ηθοποιός. Είναι τόσο καλόβολος και συνεννοήσιμος». Δεν είναι πολλά λόγια, αλλά είναι κάτι, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του όλα όσα είχαν προηγηθεί.

Δικαίωση

Ανακουφισμένος ο Μπραντ Πιτ από τη στιγμή που έκλεισε ο φάκελος της έρευνας για το αν είχε ασκήσει βία σε βάρος του 15χρονου γιου του Μάντοξ κατά τη διάρκεια πτήσης με το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας. Οι κοινωνικοί λειτουργοί που διερεύνησαν την καταγγελία δεν βρήκαν τίποτα επιλήψιμο και αυτό ίσως τον διευκολύνει στη διεκδίκησή του για ίση συμμετοχή στην επιμέλεια των παιδιών του με την Αντζελίνα Τζολί.

Πρόσκληση

Ο Ρόμπερτ ντε Νίρο κατάγεται από την Ιταλία και συγκεκριμένα από την περιφέρεια Μολίζε. Από τη γενέτειρά του, λοιπόν, ήρθε η πρόταση να μεταναστεύσει εκεί αν δεν αντέχει πια τις ΗΠΑ λόγω της εκλογής του Ντόναλντ Τραμπ. Ο διάσημος ηθοποιός είχε κάνει καμπάνια εναντίον του, λέγοντας μεταξύ άλλων ότι θέλει να του ρίξει μπουνιά. «Αν, έπειτα από την απογοήτευση της εκλογής Τραμπ, επιθυμεί να βρει καταφύγιο εδώ, θα είναι τιμή μας να τον υποδεχτούμε» είπε ο δήμαρχος της πόλης Φερατσάνο, Αντόνιο Τσέριο. Αλλά δεν πρόκειται.

Επιστροφή

Θα ξαναδούμε νέα επεισόδια του «Sex and the City»; Φαίνεται ότι το τηλεοπτικό δίκτυο ΗΒΟ θα προχωρήσει στην παραγωγή της σειράς και οι φανατικοί τηλεθεατές της θα ξαναδούν την Κάρι, τη Μιράντα, τη Σάρλοτ και τη Σαμάνθα σε νέες περιπέτειες. Δεν είναι βέβαιο ότι θα παίξουν και οι τέσσερις ηθοποιοί, ούτε ότι δεν θα υπάρχουν αλλαγές στην ατμόσφαιρα, αλλά, όπως και να ’χει, θα είναι «Sex and the City».

Απόσυρση

Ο Ρόμπερτ Ρέντφορντ εγκαταλείπει την ηθοποιία. Σε συνέντευξη που παραχώρησε μαζί με τον εγγονό του είπε ότι αρχίζει να κουράζεται από την υποκριτική και θα στραφεί στη σκηνοθεσία. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει την ταινία «Our souls at night», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με την Τζέιν Φόντα, και την «Old man with a gun», στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τους Κέισι Άφλεκ και Σίσι Σπέισεκ. Μετά από αυτά θα βρίσκεται μόνο πίσω από την κάμερα.

Δοκιμή

Είναι ακόμη πολύ νέα, όμως η ζωή της ενδιαφέρει ήδη πάρα πολύ το βρετανικό κοινό, που προσεχώς θα την παρακολουθεί στην τηλεόραση. Η ηθοποιός Σάρλοτ Ρίλεϊ θα υποδυθεί την Κέιτ Μίντλετον σε τηλεοπτική σειρά που αναμένεται να κάνει ρεκόρ τηλεθέασης στη Βρετανία. Δηλώνει πως το θέλει πολύ και ξέρει ότι η καριέρα της θα απογειωθεί. Το αν θα αρέσει στη δούκισσα του Κέμπριτζ είναι κάτι που θα μάθουμε αργότερα.