Το μισό Χόλυγουντ στο ημερολόγιο Pirelli 2017 - Free Sunday
Το μισό Χόλυγουντ στο ημερολόγιο Pirelli 2017

Το μισό Χόλυγουντ στο ημερολόγιο Pirelli 2017

Ο πατριάρχης της φωτογραφίας, ο γερμανός Πέτερ Λίντμπεργκ αναλαμβάνει να εικονογραφήσει το εμβληματικό ημερολόγιο για τρίτη φορά στην καριέρα του. 

Αυτή τη φορά επιλέγει σταρ του Χόλυγουντ. Ούμα Θέρμαν, Νικόλ Κίντμαν, Ρούνι Μάρα, Έλεν Μίρεν, Ρόμπιν Ράιτ, Τζούλιαν Μουρ, Τζέσικα Σαστέιν, Λουπίτα Νιόνγκο, Λέα Σεϊντού, Αλίσια Βικάντερ, Κέιτ Γουνσλέτ, Ζανγκ Ζιγί, Πενέλοπε Κρουθ. 

Ώριμες σε ηλικία οι ντίβες της μεγάλης οθόνης δεν διστάζουν να εκτεθούν στο φακό του γερμανού με ελάχιστο make up και ελάχιστα ρούχα. Ωστόσο το γυμνό, όπως το γνωρίζουμε, δεν είναι το ζητούμενο. «Δεν μας ενδιέφερε να φωτογραφίσουμε τέλεια σώματα αλλά να αποδώσουμε την ευαισθησία, το συναίσθημα, τη ψυχής τους για να τις αποδώσουμε, τελικά, πιο γυμνές από ότι αν δεν φορούσαν ρούχα», είπε ο γερμανός στην συνέντευξη τύπου κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ημερολογίου στο Παρίσι χθες.

Το 44ο ημερολόγιο της Pirelli έχει τίτλο «Emotion» και όπως φαίνεται από το Video με τα παρασκήνια και τις φωτογραφίες ήταν γεμάτο Συναίσθημα. 

Η Ούμα Θέρμαν είπε πως αισθάνθηκε «σα να δίνει συνέντευξη σε μια κάμερα», η Πενέλοπε «σαν κάποιος να κοίταξε τη ψυχή της». 

Οι φωτογραφίσεις έγιναν σε πέντε μέρη: Βερολίνο, Λος Άντζελες, Ν. Υόρκη, Γαλλία. Ξεκίνησαν τον Μάιο και ολοκληρώθηκαν έναν μήνα μετά.

uma_thurman_c911b5da_58eb_4853_8cc4_679fcaff432b

upl583d7dffbde40

upl583d812343707