Οι πιο καλοντυμένες σταρ του 2016 (photos) - Free Sunday
Οι πιο καλοντυμένες σταρ του 2016 (photos)

Οι πιο καλοντυμένες σταρ του 2016 (photos)

1

Olivia Palermo

Κόρη Ιταλού επιχειρηματία που ασχολείται με τα κτηματομεσιτικά, μεγάλωσε στην Αμερική όπου και μαθήτευσε στα ακριβότερα σχολεία. 

Η Ολίβια Παλέρμο δεν είναι ηθοποιός, μοντέλο ή οτιδήποτε στην σόου-μπιζ. Όπως πολλές άλλες πριν από αυτή, είναι διάσημη απλώς επειδή... είναι. Σήμερα, όντας ήδη 6 χρόνια στο κέντρο της δημοσιότητας, θεωρείται η απόλυτη ιέρεια της μόδας, με πάνω από ένα εκατομμύριο followers στο Instagram. Ό,τι φωτογραφία ανεβάζει προκαλεί αμέσως πανικό, και φυσικά πολλές αντιγραφές.

Η Olivia Palermo στο show της Sonia Rykiel στο Fashion Week του Παρισιού, με Burberry τζάκετ. 

2

Bella Hadid 

Το σούπερ μόντελ Bella Hadid εδώ με μια Hugo Boss τουαλέτα σε nude απόχρωση και διαμάντια στο λαιμό στα βραβεία Men of the year του βρετανικού περιοδικού GQ, στο Λονδίνο. 

3

Alexa Chung

Το μοντέλο Alexa Chung έχει φανατικές οπαδούς που πολλαπλασιάζονται και αποτελεί στυλιστική έμπνευση – άλλωστε, σίγουρα υπάρχει λόγος που έχει κερδίσει το Style Icon Award των British Fashion Awards, τρεις φορές.

Σε γκαλά στο Μουσείο Μοντέρνας Τέχνης στην Ν. Υόρκη επέλεξε Chanel φόρεμα και τσαντάκι κλέβοντας την παράσταση. 

4

Margot Robbie 

Η εντυπωσιακή 26χρονη καλλονή από την Αυστραλία τονίζει την έμφυτη θηλυκότητα της  σε κάθε της εμφάνιση. Σέξι αλλά και ντελικάτη, αυθάδης αλλά και προσγειωμένη, ταλαντούχα και δουλευταρού η Μάργο Ρόμπι φαίνεται να ταιριάζει στο Χόλυγουντ. Εδώ φοράει τουαλέτα στο Φεστιβάλ Αναξάρτητου Κινηματογράφου της Ν. Υόρκης. 

6

Kate Moss

 Για κάποιους υπάρχει μία μόνο Kate, και αυτή δεν είναι η Δούκισσα του Κένσιγκτον, σύζυγος Γουίλιαμ, αλλά η μοναδική Kate Moss. Για άλλη μια χρονιά στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες της υφηλίου, Εδώ στα Fashion Awards 2016 στο Royal Albert Hall.