Χώρισαν αλλά τα ξαναβρήκαν - Free Sunday
Χώρισαν αλλά τα ξαναβρήκαν

Χώρισαν αλλά τα ξαναβρήκαν

1

William και Kate Middleton 

Μπορεί τώρα να αποτελούν πρότυπο οικογενειακής ευτυχίας,  αλλά υπήρξε μια εποχή που ο πρίγκιπας είχε την Kate στην αναμονή, εξού και το παρατσούκλι «Waity Katie» που της είχε χαρίσει ο βιτριολικός βρετανικός τύπος. Ένα διάστημα, λοιπόν, που είχαν χωρίσει η Kate Middleton προσπαθούσε να συνέλθει και να μαζέψει τα κομμάτια της. Έτσι αποφάσισε να πάει στην Ίμπιζα όπου ο αδερφός της μητέρας της και θείος της Gary Goldsmith έχει τη βιλίτσα του, το επονομαζόμενο «La Maison de Bang Bang» («Ο Οίκος του Σεξ» σε μια ελεύθερη ελληνική μετάφραση). Σε συνέντευξη που έδωσε πριν από τέσσερα χρόνια ο αμφιλεγόμενος αδερφός της μητέρας Middleton, τόνισε ότι τον καιρό του χωρισμού η νεαρή ανιψιά του «έπιασε πάτο, μιλούσε συνεχώς στο κινητό της και έκανε βόλτες στην πισίνα».

2

Megan Fox και Brian Austin Green, 

Mετά από 11 χρόνια κοινής πορείας και δυο παιδιά, το 2015, η Megan Fox και ο Brian Austin Green, ανακοινώνουν το χωρισμό τους. Αιτία σύμφωνα με τον τύπο η εμμονή της Megan με την κινηματογραφική της καριέρα. Ωστόσο, έξι μήνες μετά, κι αφού η Megan ήταν έγκυος, για χάρη του τρίτου παιδιού τους το ζευγάρι επανασυνδέθηκε. Στο παρελθόν πριν τελικά παντρευτούν είχαν χωρίσει και πάλι για έναν χρόνο. 

3

Justin Timberlake και Jessica Biel

Το 2011 μετά από τέσσερα χρόνια το ζευγάρι δίνει από κοινού τέλος στη σχέση τους. Πέντε μήνες μετά ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι εντόπισε τον Justin Timberlake να κάνει ποδήλατο στους δρόμους του Τορόντο μαζί με την Jessica, αφού είχαν πάρει το πρωινό τους στο «Swan». Ήταν και επίσημα μαζί. Ένα χρόνο μετά, στις 19 Οκτωβρίου του 2012, στο Borgo Egnazia resort της Ν. Ιταλίας, ο Justin Timberlake  και ηJessica Biel παντρεύτηκαν σε μια ονειρεμένη τελετή. Η 30χρονη, τότε, νύφη πρωτοτύπησε αφού επέλεξε το ροζ χρώμα για το νυφικό της- ένα ονειρεμένο, strapless φόρεμα του καλού της φίλου, Giambattista Valli, ενώ το κοστούμι του γαμπρού ήταν Tom Ford. Το δώρο του Justin στην αγαπημένη του της έφερε δάκρυα στα μάτια, αφού ήταν ένα τραγούδι που ο ίδιος παρουσίασε, γραμμένο ειδικά γι' αυτήν, ενώ ο χώρος φωτιζόταν αποκλειστικά από κεριά.

4

Miley Cyrus και Liam Hemsworth

Η γνωριμία των δυο ξεκίνησε το 2009 στα γυρίσματα της ταινίας The Last Song και τρία χρόνια αργότερα ανακοινώνουν τον αρραβώνα τους. Η σχέση τους κράτησε μέχρι το 2013. Ο Hemsworth σε συνέντευξή του στο περιοδικό Fitness Men's, τον Οκτώβριο του 2015 αποκαλύπτει ότι οι δύο τους θα είναι πάντα οι καλύτεροι φίλοι και ότι είχε δημιουργηθεί ένας ισχυρός δεσμός μεταξύ τους, ανακοινώνοντας στην ουσία τον χωρισμός τους. Στο ίδιο πολιτισμένο κλίμα και οι δηλώσεις της Miley που ακολούθησαν: Τον Ιανουάριο του 2016 οι δύο σταρ από τις ΗΠΑ εθεάθησαν μαζί στο Φεστιβάλ Μουσικής Falls, στο Byron Bay της Αυστραλίας.