Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε - Free Sunday
Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε

Οι ζωές των άλλων στα φώτα που καίνε

Ο Μπεν, η πληγωμένη Τζένιφερ και η άλλη Τζένιφερ...


Η πληγωμένη Τζένιφερ

Μια ιδέα είναι να χωρίσεις, ακόμη και στο Χόλιγουντ ή, ακριβέστερα, πόσο μάλλον στο Χόλιγουντ. Ο Μπεν Άφλεκ ακόμη πληρώνει βαρύ τίμημα, και για το διαζύγιό του και για ακόμη πιο παλιές ιστορίες. Η πληγωμένη Τζένιφερ Γκάρνερ, που μεγαλώνει τα τρία τους παιδιά, δεν ξεκολλάει απ’ όσα συνέβησαν, ειδικά από τον δεσμό του με την νταντά…

Μιλώντας στο περιοδικό «Vanity Fair» ξέσπασε: «Τον παντρεύτηκα, δεν τον παντρεύτηκα; Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, την ίδια απόφαση θα έπαιρνα. Έκανα τα πάντα για εκείνον και θα το ξανάκανα. Είχαμε κι άλλα, πολλά πράγματα που μας ένωναν, εκτός από αυτά τα τρία παιδιά. Είναι η αγάπη της ζωής μου». Και μετά έφτασε στα ανείπωτα, στο τρίτο πρόσωπο, στην πέτρα του σκανδάλου: «Ήμασταν ήδη αρκετούς μήνες χωρισμένοι πριν ακούσω τις φήμες για την νταντά. Δεν είχε καμία σχέση με την απόφασή μας να χωρίσουμε. Δεν ήταν καν μέρος της εξίσωσης. Συνεπώς, δεν μπορεί κανένας να την κατηγορεί». Και βέβαια τον αγαπάει ακόμη: «Είναι το πιο έξυπνο άτομο που ξέρω, το πιο χαρισματικό και το πιο γενναιόδωρο. Είναι το πιο περίπλοκο άτομο που ξέρω. Και του έλεγα πάντα “όταν ο ήλιος λάμπει πάνω σου, το νιώθεις. Όταν λάμπει κάπου αλλού όμως, έχει κρύο”».


Η άλλη Τζένιφερ

jennifer_lopez3

Και αν η πρώην σύζυγος είναι πληγωμένη η προ-πρώην σύντροφος είναι αγριεμένη. Πώς να εξηγήσει κανείς διαφορετικά την ειρωνεία με την οποία τον κάρφωσε η Τζένιφερ Λόπεζ, όταν ρωτήθηκε για το τατουάζ με τον φοίνικα που ξαναγεννιέται από τις στάχτες του και καλύπτει την πλάτη του πρώην αγαπημένου της Μπεν Άφλεκ.

AFLEK_TATOO

«Είναι απαίσιο» απάντησε αυθόρμητα και το τερμάτισε: «Τα τατουάζ του είχαν υπερβολικά πολύ χρώμα. Θα έπρεπε να ήταν λίγο πιο κουλ». Η 46χρονη Λατίνα καλλονή ήταν καλεσμένη σε τηλεοπτικό σόου της αμερικανικής τηλεόρασης και η κουβέντα πήγε στον σταρ, με τον οποίο ήταν ζευγάρι για ενάμιση χρόνο, από τα τέλη του 2002 μέχρι τις αρχές του 2004, και το σταμάτησαν στο παρά ένα του γάμου.


Ο Μπεν στον κόσμο του

AFLECK

Ο πρώην σύζυγος της Τζένιφερ Γκάρνερ και πρώην σύντροφος της Τζένιφερ Λόπεζ μάλλον τα ακούει σαν θόρυβο όλα αυτά, έχοντας το μυαλό του στη νέα του ταινία, «Μπάτμαν εναντίον Σούπερμαν», που θα κάνει σύντομα πρεμιέρα στη Νέα Υόρκη. Οι επισκέπτες των στούντιο της Warner Bros στο Χόλιγουντ, όταν πέρασαν μπροστά από το Batmobile, ξαφνιάστηκαν βλέποντας να τους περιμένει ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος, ως φανατικός μπαμπάς, ξέρει τι να κάνει για να χαρούν τα μικρά παιδιά. Και το έκανε. Άφησε κάποια να μπουν μαζί του στο διάσημο αυτοκίνητο και να κάνουν μια βόλτα.