Τι έκανε ο Robert Pattinson στην Αθήνα; - Free Sunday
Τι έκανε ο Robert Pattinson στην Αθήνα;

Τι έκανε ο Robert Pattinson στην Αθήνα;

Την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκε η λαμπερή πανελλήνια πρεμιέρα του «Good Time», παρουσία του πρωταγωνιστή Robert Pattinson στην αίθουσα Sphera V-Max στα Village Cinemas @ the Mall Athens. Ο ταλαντούχος Βρετανός ηθοποιός βρέθηκε στην Αθήνα για μία ημέρα, ώστε να παρουσιάσει στο ελληνικό κοινό την ταινία που του χάρισε έναν από τους σημαντικότερους ρόλους της μέχρι τώρα καριέρας του.

Στην επίσημη πρώτη προβολή του υποψηφίου για Χρυσό Φοίνικα στις φετινές Κάννες «Good Time» των Ben & Josh Safdie έδωσαν το παρών δεκάδες καλεσμένοι από τον επιχειρηματικό κόσμο, καθώς και τον χώρο των γραμμάτων, των τεχνών και των media, που παρακολούθησαν με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το χρονικό μιας αποτυχημένης ληστείας και της απεγνωσμένης προσπάθειας του Ελληνο-Αμερικάνου ήρωα (Robert Pattinson) να μείνει ζωντανός σε μια αφιλόξενη Νέα Υόρκη.

Με τον Πάρι Κασιδόκωστα - Λάτση να βρίσκεται ανάμεσα στα ονόματα των παραγωγών μέσω του Hercules Film Fund και τους Τέρυ Ντούγκας και Jean Luc De Fanti της Rhea Films, το «Good Time» έχει αποσπάσει εξαιρετικές κριτικές και για την σκηνοθετική μαεστρία των αδερφών Safdie. Οι New York Times την χαρακτηρίζουν ως μια «αληθινή κινηματογραφική απόλαυση», ενώ το Hollywood Reporter κάνει λόγο για «ένα θρίλερ που καθηλώνει».

Το κοινό καλωσόρισαν και χαιρέτισαν η Ειρήνη Σουγανίδου, Διευθύνουσα Σύμβουλος της Feelgood, οι παραγωγοί Πάρις Κασιδόκωστας – Λάτσης και Τέρυ Ντούγκας, καθώς και ο πρωταγωνιστής της ταινίας, Robert Pattinson.

Μεταξύ άλλων, στην πρεμιέρα παρευρέθηκαν οι: Μαριάννα Λάτση, Έλλη Στάη, Κώστας και Χριστιάνα Καίσαρη, Δημήτρης Κοντομηνάς, Μαρίνα Βερνίκου, Ευγενία Χανδρή και Θοδωρής Γιαννούσης, Διονύσης Παναγιωτάκης, Κώστας Σόμμερ και η Ναυσικά  Παναγιωτακοπούλου, Μάνος Γαβράς, Γιάννης Χατζηγεωργίου, Κωνσταντίνος Ρήγος, Μόνικα, Δημήτρης Ίσαρης των Otherview, Ελένη Φουρέιρα, Γιώργος Αρσενάκος, Νικόλας Ραπτάκης, Μπάμπης Στόκας, Courtney, Γιώργος Κορδέλλας, Όλγα Μαλέα, Χριστίνα Σάλτι, Βίκυ Καρατζόγλου, Αλεξάνδρα Κατσαίτη και Γιώργος Ντάβλας.


Μετά το τέλος της ταινίας, ακολούθησε πάρτι στο Zonars, στο οποίο παρευρέθηκαν οι προσκεκλημένοι της πρεμιέρας, καθώς και οι Τάμτα, Κωνσταντίνος Αργυρός, Ελένη Φουρέιρα και Τόνια Σωτηροπούλου.

Σύνοψη ταινίας

Μετά από μία πρόχειρα στημένη ληστεία που πάει στραβά, ο απεγνωσμένος και έτοιμος για όλα Connie (Robert Pattinson), έχει ελάχιστο χρόνο για να σώσει τον αδελφό του Nick (Benny Safdie) από τη φυλακή. Μέσα μία νύχτα ποτισμένη με αδρεναλίνη, ο παράτολμός Connie κατρακυλά χωρίς τέλος σε πράξεις βίας και πανικού με φόντο τις φτωχογειτονιές της Νέας Υόρκης. Ο χρόνος μετράει σε βάρος του αδελφού του, αλλά και του ίδιου, καθώς οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή.

Η ταινία προβάλεται ήδη στους κινηματογράφους. Δείτε το trailer: