Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

Όλα Τα Λεφτά Του Κόσμου

All The Money in The World

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρίντλεϊ Σκοτ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντέιβιντ Σκάρπα, Τζον Πίρρσον (βιβλίο) Ηθοποιοί: Μισέλ Ουίλιαμς, Κρίστοφερ Πλάμερ, Μαρκ Ουόλμπεργκ, Ρομέν Ντουρί, Τσάρλι Πλάμερ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 132’ Ρώμη, 1973. Κουκουλοφόροι απαγάγουν ένα 16χρονο αγόρι, τον Τζον Πολ. Ο Τζον Πολ δεν είναι ένας τυχαίος έφηβος, αφού είναι εγγονός του Τζον Πολ Γκέτι (Κρίστοφερ Πλάμερ), του πιο πλούσιου ανθρώπου στον κόσμο. Ένας πανίσχυρος, δισεκατομμυριούχος μεγιστάνας πετρελαίου, απίστευτα μίζερος, απρόσωπος και τσιγγούνης, ο οποίος αρνείται ευθαρσώς και δημοσίως να πληρώσει τα λύτρα στους απαγωγείς για να σώσει τη ζωή του αγαπημένου του εγγονού. Η αφοσιωμένη και δυναμική μητέρα του Τζον Πολ, η Γκέιλ (Μισέλ Ουίλιαμς), παρά τις μάταιες προσπάθειες της να αλλάξει την αμείλικτη στάση του Γκέτι, καλείται να σηκώσει μόνη της το βάρος της απαγωγής και να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να σώσει τον γιό της. Σε μια μάχη ενάντια στο χρόνο και τους απαγωγείς να γίνονται ολοένα και περισσότερο πιεστικοί και απειλητικοί για τη ζωή του Πολ, η Γκέιλ αποφασίζει να συμμαχήσει με τον αινιγματικό σωματοφύλακα του Γκέτι, τον Φλέτσερ Τσέις (Μαρκ Ουόλμπεργκ), αναλαμβάνοντας πλήρως τη διάσωση του γιού της.

TZAMAIKA

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μορφονιός Σενάριο: Γιώργος Φειδάς Παίζουν: Σπύρος Παπαδόπουλος, Φάνης Μουρατίδης, Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους, Νικολέτα Κοτσαηλίδου, Μελέτης Ηλίας, Νίκος Παντελίδης, Μαίρη Ευαγγέλου, Ίρις Πανταζάρα, Παύλος Ορκόπουλος, Νίκος Ορφανός ΔΙΑΝΟΜΗ: Feelgood

Ο Άκης (Σπύρος Παπαδόπουλος) οδηγεί ταξί και προσπαθεί να τα βγάλει πέρα με τα χρέη του και την απαιτητική γυναίκα του. O Τίμος (Φάνης Μουρατίδης) είναι ένας διάσημος παρουσιαστής τηλεόρασης που ζει κάθε μέρα σαν να είναι η τελευταία. Ο Άκης και ο Τίμος ήταν δύο δεμένα αδέλφια, αλλά μια παρεξήγηση τους έχει αποξενώσει εδώ και χρόνια. Η ζωή, όμως, βρίσκει τον τρόπο να τους φέρει και πάλι κοντά, αναπάντεχα και καθοριστικά. Ο Σπύρος Παπαδόπουλος επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια απουσίας από τη μεγάλη οθόνη, σε μια ταινία για οικογενειακά μυστικά και παιδικές αναμνήσεις, που ακροβατεί ανάμεσα στο δραματικό και το κωμικό, όπως συμβαίνει συνήθως και στη ζωή. Κεντρικό δίδυμο της ιστορίας τα δύο αδέλφια, ο Άκης και ο Τίμος, γύρω τους ένα παζλ χαρακτήρων που ενισχύουν τη δραματουργία χωρίς να την πλαισιώνουν απλά. Οι δύο γυναίκες, αποτελούν καταλύτη στα γεγονότα, στο παρελθόν και στο σήμερα και καθορίζουν με τη στάση τους την πορεία της ιστορίας.

Φερδινάνδος (και σε 3D) Ferdinand

Σκηνοθεσία: Κάρλος Σαλντάνα Με τις φωνές των: Μάριου Αθανασίου. Αντρια Ράπτη, Αφροδίτη Αντονάκη, Φοίβου Ριμένα ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90'

Η ταινία «Φερδινάνδος» εξιστορεί τη ζωή ενός γιγαντιαίου ταύρου με μεγάλη καρδιά. Όταν θα τον περάσουν για επικίνδυνο κτήνος, θα τον αιχμαλωτίσουν, απομακρύνοντας τον από το σπίτι του. Αποφασισμένος να επιστρέψει στην οικογένειά του, θα οδηγήσει μία αταίριαστη ομάδα στη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής τους. Με φόντο την Ισπανία, ο Φερδινάνδος αποδεικνύει πως δεν μπορείς να κρίνεις έναν ταύρο από τα κέρατά του.