Τα Χριστούγεννα είναι Οικογενειακή Υπόθεση - Free Sunday
Τα Χριστούγεννα είναι Οικογενειακή Υπόθεση

Τα Χριστούγεννα είναι Οικογενειακή Υπόθεση

 

Η μαγεία των Χριστουγέννων είναι κάθε χρόνο μοναδική με αποτέλεσμα η διάθεση ανεβαίνει στα ύψη! Όλα τα παιδιά εκεί έξω, μικρά και «μεγάλα» περιμένουν αυτή την περίοδο του χρόνου με μεγάλη ανυπομονησία, καθένα για τους δικούς του μοναδικούς λόγους. Τρεις τέτοιους λόγους προσφέρει αυτές τις γιορτές η Odeon, μέσα από ισάριθμες παιδικές ταινίες, που προβάλλονται στις κινηματογραφικές αίθουσες και είναι έτοιμες να χαρίσουν στιγμές άφθονου γέλιου σε όλη την οικογένεια.

Αυτές τις γιορτές η καλύτερη αφορμή για να έρθει κάθε οικογένεια πιο κοντά είναι με τις παιδικές ταινίες Χριστούγεννα & ΣΙΑ, Φερδινάνδος (FERDINAND) και ΠΑΝΤΙΝΓΚΤΟΝ 2 (PADDINGTON 2) της Odeon.

Λίγα λόγια για τις ταινίες:

Χριστούγεννα & ΣΙΑ

Επίθετο: Άγιος

Όνομα: Βασίλης

          

Μία θεότρελη κωμωδία μέσα από την ανατρεπτική ματιά του Αλέν Σαμπά, σκηνοθέτη blockbuster επιτυχιών στη Γαλλία, όπως το «Αστερίξ και Οβελίξ: Επιχείρηση Κλεοπάτρα» και το «Γκρρρ!!!Προϊστορικά Εγκλήματα».

Ενώ όλες οι προετοιμασίες του Άγιου Βασίλη για τα Χριστούγεννα δουλεύουν ρολόι, λίγες μέρες πριν την παραμονή, τα πάντα καταρρέουν. Τα 92.000 ξωτικά του Άι Βασίλη ξαφνικά αρρωσταίνουν, το ένα μετά το άλλο και σταματά η παραγωγή των παιχνιδιών! Το πλήγμα είναι μεγάλο. Ποιος θα φτιάξει τα παιχνίδια για όλα τα παιδιά του κόσμου; Με τα Χριστούγεννα να κινδυνεύουν, ο Άγιος Βασίλης δεν έχει άλλη επιλογή, παρά να επισκεφτεί τη Γη μαζί με τους ταράνδους του, ώστε να βρει 92.000 βιταμίνες για να γιατρευτούν τα ξωτικά του. Τα πράγματα, όμως, εκεί δεν είναι τόσο εύκολα όσο περίμενε και σύντομα συνειδητοποιεί πως θα χρειαστεί βοήθεια για να φέρει εις πέρας το καθήκον του, να μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδιά του κόσμου! 

Και στα ελληνικά, με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη           

Απολαύστε το Trailer της ταινίας:

 

 

 

ΦΕΡΔΙΝΑΝΔΟΣ

Μια όμορφη και ζεστή ματιά στο πώς το φαίνεσθαι και το είναι απέχουν πολύ από την πραγματικότητα, με φόντο ένα πολύχρωμο σκηνικό στην Ισπανία. Ο «Φερδινάνδος» πατάει στο συλλογικό υποσυνείδητο κι εκφράζει με τον πιο ειλικρινή τρόπο τους φόβους, τα άγχη και τα όνειρα όλων μας.

Η εξιστόρηση των περιπετειών του «Φερδινάνδου», ενός μεγάλου ταύρου που προτιμά τα λουλούδια από τη μάχη, έχει μπει στην καρδιά εκατομμυρίων ανθρώπων ανά τον κόσμο από τότε που κυκλοφόρησε το βιβλίο του 1936 «Η ιστορία του Φερδινάνδου» από τον συγγραφέα Μανρό Λιφ και τον εικονογράφο Ρόμπερτ Λόουσον. Με μια όμορφη και διδακτική ιστορία για το πώς η εμφάνιση μπορεί να δίνει λάθος εντύπωση, το επιμύθιο του βιβλίου για την αγάπη και την αποδοχή αντηχεί για αρκετές δεκαετίες τώρα.

Στα ελληνικά, με τη φωνή του Μάριου Αθανασίου

Δείτε το τρέιλερ: 

 

 

 

Πάντινγκτον 2

Ο πιο διάσημος αρκούδος του κόσμου επέστρεψε, με νέες περιπέτειες, σε μία μαγική ταινία για όλη την οικογένεια!

 Μετά το παγκόσμιο κινηματογραφικό φαινόμενο του «Πάντινγκτον», το πιο επιτυχημένο, μη αμερικανικό, οικογενειακό φιλμ όλων των εποχών, η πολυαναμενόμενη συνέχεια βρίσκει τον Πάντινγκτον ευτυχισμένο στο σπίτι της οικογένειας Μπράουν στο Λονδίνο, όπου έχει γίνει δημοφιλές μέλος της τοπικής κοινότητας, μοιράζοντας τριγύρω χαρά και… μαρμελάδα. Ενόσω ψάχνει το τέλειο δώρο για τα 100ά γενέθλια της πολυαγαπημένης θείας του, Λούσι, ο Πάντινγκτον βλέπει ένα μοναδικό pop-up βιβλίο και ξεκινά μία σειρά από μικροδουλειές ώστε να μπορέσει το αγοράσει. Όταν το βιβλίο κλέβεται, μόνο οι Μπράουν και ο Πάντινγκτον μπορούν να ανακαλύψουν τον κλέφτη, ο οποίος φαίνεται να είναι άσος στις μεταμφιέσεις…

Στα ελληνικά, με τη φωνή του Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δείτε το trailer: