Έτοιμοι για Όσκαρ; - Free Sunday
Έτοιμοι για Όσκαρ;

Έτοιμοι για Όσκαρ;

 

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ο Τζίμι Κίμελ θα παρουσιάσει τα Οσκαρ. Ελπίζοντας πως του χρόνου δεν θα μπερδευτεί κανένας φάκελος.

«Το να είμαι οικοδεσπότης των Οσκαρ ήταν μια από τις ξεχωριστές στιγμές της καριέρας μου και είμαι ευγνώμων στους Σέριλ, Ντον και την Ακαδημία που μου ζήτησαν να επιστρέψω για να συνεργαστώ με δύο από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους, το Μάικ Ντε Λούκα και την Τζένιφερ Τοντ. Αν νομίζετε ότι καταστρέψαμε το φινάλε φέτος, περιμένετε να δείτε τι έχουμε προγραμματίσει για το σόου των 90 χρόνων.»

Με αυτή τη δήλωση ο Τζίμι Κίμελ δήλωσε τον ενθουσιασμό του που θα επιστρέψει ως οικοδεσπότης των Οσκαρ και για το 2018. Και καλά κάνει, αφού εκτός του ότι ήταν καλός, ήταν και cool στο ιστορικό φινάλε που αναφέρει και ο ίδιος, εκεί όπου μπερδεύτηκαν οι φάκελοι και ανακοίνωθηκε άλλη ταινία από αυτή που τελικά πήρε το μεγαλύτεορ βραβείο της βραδιάς.

Σε αυτά τα πλαίσια κυκλοφόρησε και το πρώτο promo video για τα Όσκαρ, η απονομή των οποίων θα γίνει στις 4 Μαρτίου, ενώ οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν 23 Ιανουαρίου.