Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ΚΗΔΕΙΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

LORD, GIVE ME PATIENCE

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Άλβαρο Ντίαθ Λορένθο ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρόσι ντε Πάλμα, Χορδί Σάντσεθ, Αντρές Βελενκόσο, Εδουάρδο Καζανόβα, Μέγκαν Μοντανέρ, Σίλβια Αλόνσο ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90΄

Η ταινία, μεγάλη επιτυχία στο ισπανικό box office, παρακολουθεί το επεισοδιακό road trip ενός φανατικά παραδοσιακού πάτερ φαμίλια με τα τρία ενήλικα και αντισυμβατικά παιδιά του. Το ταξίδι αυτό θα αλλάξει τη ζωή τους και θα ανοίξει τα μάτια και μαζί την καρδιά τους. Τις απολαυστικές ερμηνείες χαρίζουν οι Ρόσι ντε Πάλμα (η περίφημη μούσα του Αλμοδόβαρ), Χορδί Σάντσεθ, Αντρές Βελενκόσο, Εδουάρδο Καζανόβα, Μέγκαν Μοντανέρ και Σίλβια Αλόνσο. Τη σκηνοθεσία και το σενάριο αναλαμβάνει ο βραβευμένος και ιδιαίτερα αγαπητός στην Ισπανία Άλβαρο Ντίαθ Λορένθο και στην παραγωγή της ταινίας συναντάμε την ομάδα των εξαιρετικών «La Isla Minima» και «El Cuerpo».

ΑΜΠΡΑΚΑΤΑΜΠΡΑ

ABRACADABRA

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Πάμπλο Μπέργκερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Μαριμπέλ Βερδού, Αντόνιο ντε λα Τόρε, Πρισίλα Ντελγκάδο ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90΄

Η Κάρμεν (Μαριμπέλ Βερδού) ζει στα προάστια της Μαδρίτης με τον σύζυγό της Κάρλος (Αντόνιο ντε λα Τόρε). Εκείνη είναι μια συνηθισμένη νοικοκυρά, αφοσιωμένη στην οικογένειά της. Εκείνος είναι ένας εργάτης οικοδομών και οπαδός του ποδοσφαίρου που ζει και αναπνέει για τη Ρεάλ Μαδρίτης. Μια μέρα, όμως, η ρουτίνα θα σπάσει για πάντα. Στη δεξίωση του γάμου του ξαδέλφου της Κάρμεν ένας ερασιτέχνης υπνωτιστής κάνει επίδειξη στο κοινό. Ζητά έναν εθελοντή και ο επιφυλακτικός Κάρλος αποδέχεται την πρόσκλησή του. Το επόμενο πρωί ο Κάρλος αρχίζει να συμπεριφέρεται παράξενα. Κάτι πήγε λάθος και τώρα ένα πνεύμα τον έχει στοιχειώσει. Τα ξαδέλφια ενώνουν τις δυνάμεις τους και ξεκινούν μια σουρεαλιστική έρευνα για να φέρουν τον Κάρλος πίσω, ενώ η Κάρμεν αρχίζει να νιώθει μια αλλόκοτη έλξη για τον «νέο» της σύζυγο.

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΓΙΑ ΤΕΡΑΤΑ 3: ΩΡΑ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ (ΚΑΙ ΣΕ 3D)

HOTEL TRANSYLVANIA 3: SUMMER VACATION

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Γκέντι Ταρτακόφσκι ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ: Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, Νατάσσα Σιδηροκαστρίτου, Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, Κώστας Αποστολίδης, Στεφανία Φιλιάδη, Άγγελος Λιάγκος, Χρήστος Συριώτης, Γιάννης Στεφόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Λουκάς Φραγκούλης, Θανάσης Κουρλαμπάς, Φώτης Πετρίδης, Μελίνα Χατζηγεωργίου ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 97΄

Η αγαπημένη μας οικογένεια πάει ταξίδι με ένα πολυτελές κρουαζιερόπλοιο για τέρατα. Έτσι, ο Ντρακ θα κάνει κι αυτός μια φορά διακοπές, αντί να φροντίζει τις διακοπές όλων των άλλων στο ξενοδοχείο. Όλοι περνούν υπέροχα παίρνοντας μέρος στις δραστηριότητες που προσφέρονται στο πλοίο, όπως βόλεϊ για τέρατα, εξωτικές εξορμήσεις και φεγγαροθεραπεία. Οι ονειρεμένες διακοπές όμως μετατρέπονται σε εφιάλτη όταν η Μέιβις αντιλαμβάνεται πως ο Ντρακ έχει ερωτευτεί τη μυστηριώδη καπετάνιο, την Έρικα, η οποία κρύβει ένα επικίνδυνο μυστικό που θα μπορούσε να καταστρέψει όλα, μα όλα τα τέρατα. Αυτή τη φορά το επίπεδο animation και θεάματος της ταινίας μάς ταξιδεύει σε φαντασμαγορικά μέρη, μας αποκαλύπτει επιτέλους τι συμβαίνει στο Τρίγωνο των Βερμούδων και πώς μοιάζει η χαμένη Ατλαντίδα.