Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ΑΙΓΑΙΟ SOS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πιέρρος Ανδρακάκος ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαργαρίτης Παπαδόπουλος, Γιάννης Παπαδόπουλος, Δημήτρης Μαρούδης ΠΑΙΖΟΥΝ: Θοδωρής Αθερίδης, Πάνος Βλάχος, Γιάννης Ζωγράφος, Κωνσταντίνος Μουταφτσής, Δήμητρα Κολλά, Νίνα Σένιτσαρ, Κωνσταντίνος Μπιμπής

Καλοκαίρι 2018. Ελληνικές και τουρκικές φρεγάτες οργώνουν το Αιγαίο. Ένας μεγάλος σεισμός, όμως, φέρνει στην επιφάνεια μια βραχονησίδα σε διεθνή χωρικά ύδατα. Έλληνες και Τούρκοι στέλνουν άμεσα στρατεύματα για να καταλάβουν το νησί. Κάθε διμοιρία καταλαμβάνει περίπου… από μισό. Τα αστεία αλλά και σοβαρά περιστατικά μεταξύ Ελλήνων και Τούρκων δεν αργούν να πάρουν διαστάσεις τσουνάμι. Άλλη μια ελληνική στρατιωτική κωμωδία. Αυτή τη φορά από τον σκηνοθέτη των «Ταμάμ», «Οι Βασιλιάδες», «Λατρεμένοι μου γείτονες» και «Safe Sex».

FANTASTIC BEASTS: THE CRIMES OF GRINDELWALD

ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ: ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΚΡΙΝΤΕΛΒΑΛΝΤ

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Γέιτς ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζ. Κ. Ρόουλινγκ ΠΑΙΖΟΥΝ: Έντι Ρέντμεϊν, Κάθριν Γουότερστον, Νταν Φόγκλερ, Άλισον Σούντολ, Έζρα Μίλερ, Τζουντ Λο, Τζόνι Ντεπ, Ζόι Κράβιτζ, Κάλουμ Τέρνερ, Κλαούντια Κιμ, Κέβιν Γκάθρι, Κάρμεν Ετζόγκο

Το «Φανταστικά Ζώα: Τα εγκλήματα του Γκρίντελβαλντ» είναι η δεύτερη από τις συνολικά πέντε ταινίες του «Wizarding World» της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ. Αδιαμφισβήτητα μία από τις πολυαναμενόμενες κινηματογραφικές εμπειρίες της χρονιάς, η εντυπωσιακή υπερπαραγωγή φέρει την υπογραφή της συναρπαστικής πένας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ και της έμπειρης σκηνοθεσίας του Ντέιβιντ Γέιτς, που επιστρέφει στην καρέκλα που κατέχει ήδη από τις ταινίες του Χάρι Πότερ. Στον ρόλο του μαγικοζωολόγου Νιουτ Σκαμάντερ επιστρέφει ο βραβευμένος με Όσκαρ Έντι Ρέντμεϊν («Θεωρία των πάντων»). Το δίπολο του καλού και του κακού εκπροσωπείται επάξια από τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του σκοτεινού μάγου Γκρίντελβαλντ και την καινούργια, πανέξυπνη προσθήκη του Τζουντ Λο, που υποδύεται τον πολυαγαπημένο Ντάμπλντορ – σε πιο νεαρή ηλικία από την εποχή του Χάρι Πότερ και τη διεύθυνση του Χόγκουαρτς. Ο κόσμος των μάγων είναι διχασμένος, παλιά και καινούργια νήματα υφαίνονται αριστοτεχνικά και το δεύτερο μέρος προσφέρει χορταστικό θέαμα, ανοίγοντας την όρεξη για ακόμα περισσότερη μαγεία με τον τρόπο της Ρόουλινγκ.

ΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ

LAS HEREDERAS

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Μαρσέλο Μαρτινέσι ΠΑΙΖΟΥΝ: Άνα Μπρουν, Μαργκαρίτα Ιρούν, Άνα Ιβάνοβα

Η Τσέλα και η Τσικίτα, δύο γυναίκες που προέρχονται από ευκατάστατες οικογένειες της Ασουνσιόν στην Παραγουάη, συμβιώνουν για πάνω από 30 χρόνια. Το τελευταίο διάστημα η οικονομική τους κατάσταση δεν είναι καλή και αρχίζουν να πουλάνε κάποια από τα αντικείμενα που έχουν κληρονομήσει. Όταν η Τσικίτα καταδικάζεται για απάτη λόγω των χρεών και φυλακίζεται, η Τσέλα αναγκάζεται να αντιμετωπίσει την πραγματικότητα και καταλήγει να κάνει την οδηγό για μια παρέα ηλικιωμένων και πλούσιων κυριών. Η Τσέλα συνηθίζει σε έναν καινούργιο τρόπο ζωής και όλα αλλάζουν όταν γνωρίζει την αρκετά νεότερή της Άντζι, που της κεντρίζει το ενδιαφέρον και την ωθεί να βγει από το καβούκι της και να κάνει την προσωπική της επανάσταση.