Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕΙ

QUIÉN TE CANTARÁ

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Κάρλος Βερμούτ ΠΑΙΖΟΥΝ: Νάγιουα Νίμρι, Έβα Γιοράτς, Κάρμε Ελίας, Ναταλία ντε Μολίνα

Μετά την επιτυχία του «Magical Girl» ο Κάρλος Βερμούτ επιστρέφει με ένα γυναικείο δράμα, γεμάτο μυστήριο, που θα κλονίσει τους θεατές. Με την καινούργια του ταινία «Ποιος θα σου τραγουδήσει» ο ταλαντούχος σκηνοθέτης ανακηρύσσεται άξιος διάδοχος του Πέδρο Αλμοδόβαρ. Άλλωστε, ο ίδιος ο Αλμοδόβαρ έχει πει κατ’ επανάληψη ότι ο Κάρλος Βερμούτ αποτελεί εθνικό θησαυρό για τον ισπανικό κινηματογράφο. Η Λίλα Κασάν, μια επιτυχημένη Ισπανίδα τραγουδίστρια, ετοιμάζεται να επανέλθει θριαμβευτικά στην ενεργό δράση μετά από μία δεκαετία μυστηριώδους σιωπής, αλλά την παραμονή της μεγάλης της συναυλίας χάνει τη μνήμη της σε ένα ατύχημα. Η Βιολέτα, μια τραγουδίστρια καραόκε που λυτρώνεται από τη θλιβερή της ζωή κάθε φορά που ερμηνεύει επί σκηνής τα τραγούδια της Κασάν, αναλαμβάνει να θυμίσει στη σταρ τις διαστάσεις της θρυλικής της περσόνας, μαθαίνοντάς της από την αρχή να τραγουδά.

Η ΜΑΙΡΗ ΠΟΠΙΝΣ ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ

MARY POPPINS RETURNS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ρομπ Μάρσαλ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ντέιβιντ Μαγκί ΠΑΙΖΟΥΝ: Έμιλι Μπλαντ, Έμιλι Μόρτιμερ, Πίξι Ντέιβις, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ: Βάσια Χαχαροπούλου, Άρης Πλασκασοβίτης, Βασίλης Παπαστάθης, Άριελ Κωνσταντινίδη, Πέγκυ Μανωλά

Στο ολοκαίνουριο φαντασμαγορικό μιούζικαλ της Disney η Μαίρη Πόπινς επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά των Μπανκς να ξαναβρεί τη χαμένη χαρά και τη μαγεία της ζωής. Σε αυτή την εντυπωσιακή υπερπαραγωγή το κοινό θα παρασυρθεί στον νοσταλγικό, συγκινητικό, απολαυστικό και μελωδικό κόσμο που σκηνοθετεί ο μάστερ στο είδος Ρομπ Μάρσαλ («Chicago», «Into the Woods»). Την εμβληματική νταντά σε νέες πρωτότυπες περιπέτειες υποδύεται η βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Έμιλι Μπλαντ («The girl on the train»). Αγγλία, δεκαετία 1930. Ο Μάικλ Μπανκς ήταν μικρό παιδί όταν η τέλεια νταντά Μαίρη Πόπινς εμφανίστηκε στη ζωή του, αλλά τώρα πια μεγάλωσε και έχει κάνει τρία δικά του παιδιά. Οι καιροί είναι δύσκολοι στο Λονδίνο της οικονομικής ύφεσης και η οικογένειά του παλεύει να ξεπεράσει μία σημαντική απώλεια. Τα παιδιά του Μάικλ αναλαμβάνουν ευθύνες που τα αναγκάζουν να μεγαλώσουν πριν την ώρα τους, ενώ κινδυνεύουν να χάσουν το σπίτι τους. Ευτυχώς, τα πράγματα αλλάζουν προς το καλύτερο όταν η πάντα νέα και αινιγματική νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες εισβάλλει στη ζωή τους.

BUMBLEBEE

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τράβις Νάιτ ΣΕΝΑΡΙΟ: Κριστίνα Χόντσον ΠΑΙΖΟΥΝ: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Πάμελα Άντλον

Κυνηγημένος το έτος 1987, ο Bumblebee βρίσκει καταφύγιο σε μια μάντρα με παρατημένα αυτοκίνητα σε μια μικρή παραλιακή πόλη της Καλιφόρνιας. Η Τσάρλι, λίγο πριν κλείσει τα 18 και ενώ αναζητά τη θέση της σε αυτόν τον κόσμο, ανακαλύπτει τον Bumblebee χτυπημένο και γεμάτο σημάδια. Καθώς η Τσάρλι τον επισκευάζει, συνειδητοποιεί ότι αυτό που έχει απέναντί της δεν είναι ένας συνηθισμένος κίτρινος Σκαραβαίος. Στο ξεκίνημα της ταινίας το κοινό έρχεται για πρώτη φορά σε επαφή με τον Bumblebee, γνωστό και ως Β-127, έναν ήρωα των «Transformers» με έντονο κίτρινο χρώμα. Ο Β-127 έχει μια αποστολή στη Γη: να προστατέψει τον πλανήτη και τους κατοίκους του, με την ελπίδα να βρει καταφύγιο εκείνος και οι συμπολεμιστές του. Αυτή η εκδοχή του Bumblebee είναι πιο ανθρώπινη, τρυφερή και οικογενειακή. Χωρίς να στερείται τη δράση και τα εντυπωσιακά εφέ, πρόκειται για μια ταινία που προσεγγίζει διαφορετικά την ιστορία των «Transformers».