Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

SHAZAM!

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Ντέιβιντ Φ. Σάντμπεργκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Χένρι Γκέιντεν ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζάκαρι Λίβαϊ, Μαρκ Στρονγκ, Άσερ Έιντζελ, Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ, Ντζιμόν Χουνσού, Λοβίνα Γιάβαρι, Μισέλ Μπορθ, Άνταμ Μπρόντι, Μάρτα Μίλανς, Γκρέις Φάλτον

Μετά την εμπορική επιτυχία του θεαματικού «Aquaman», η DC μας συστήνει τον πανίσχυρο, απολαυστικό και ξεκαρδιστικό υπερήρωα που ακούει στο όνομα Shazam, ακρωνύμιο των Σολομώντα, Ηρακλή, Άτλαντα, Δία, Αχιλλέα και Ερμή. Ο Μπίλι Μπάτσον (Άσερ Έιντζελ), χάρη στην ευγενική «χορηγία» ενός αρχαίου μάγου (Ντζιμόν Χουνσού), κάθε φορά που φωνάζει τη λέξη SHAZAM! μεταμορφώνεται από 14χρονο έφηβο στον ενήλικα ομώνυμο υπερήρωα (Ζάκαρι Λίβαϊ). Ωστόσο, παρά το γεροδεμένο σώμα του, παραμένει μέσα του ένα παιδί που, όπως είναι φυσικό, διασκεδάζει με την ενήλικη έκδοση του εαυτού του, κάνοντας ό,τι θα έκανε κάθε έφηβος που θα αποκτούσε υπερδυνάμεις: κάνει την πλάκα του. Μπορεί να πετάξει; Βλέπει με ακτίνες Χ; Μπορεί να εξαπολύσει αστραπές από τα χέρια του; Μπορεί να κάνει κοπάνα από το σχολείο; Με τη βοήθεια του ειδήμονα σε υπερηρωικά ζητήματα φίλου του Φρέντι (Τζακ Ντίλαν Γκρέιζερ) ο Shazam δοκιμάζει τα όρια των ικανοτήτων του, αλλά θα χρειαστεί να μάθει να ελέγχει τις ικανότητές του για να κατατροπώσει τις φονικές δυνάμεις του κακού που βρίσκονται υπό τον απόλυτο έλεγχο του δρος Σιβάνα (Μαρκ Στρονγκ).

 

ΝΕΚΡΩΤΑΦΙΟ ΖΩΩΝ

PET SEMATARY

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέβιν Κολς, Ντένις Γουίντμαϊερ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζεφ Μπούλερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέισον Κλαρκ, Έιμι Σέιμετζ, Τζον Λίθγκοου

Βασισμένο στο μυθιστόρημα τρόμου του Στίβεν Κίνγκ «Νεκρωταφίο Ζώων», ακολουθεί τον δρα Λούις Κριντ (Τζέισον Κλαρκ), ο οποίος, μετά τη μετακόμισή του με τη σύζυγό του Ρέιτσελ (Έιμι Σέιμετζ) και τα δύο μικρά παιδιά τους από τη Βοστώνη στο Μέιν, ανακαλύπτει έναν μυστηριώδη τόπο ταφής κρυμμένο βαθιά μέσα στο δάσος που βρίσκεται δίπλα στο νέο τους σπίτι. Όταν μια τραγωδία χτυπά την οικογένειά του, ο Λούις θα στραφεί στον ασυνήθιστο γείτονά του Τζαντ Κράνταλ (Τζον Λίθγκοου), προκαλώντας μια επικίνδυνη αλυσιδωτή αντίδραση που θα απελευθερώσει ένα άνευ προηγουμένου κακό με τρομακτικές συνέπειες. Το κλειδί της ιστορίας είναι η απώλεια και τι προκαλεί στους ανθρώπους.

 

O ΠΑΡΑΛΙΑΣ

THE BEACH BUM

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Χάρμονι Κορίν ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάθιου Μακ Κόναχι, Ζακ Έφρον, Άιλα Φίσερ, Snoop Dogg, Μάρτιν Λόρενς, Τζόνα Χιλ, Τζίμι Μπάφετ

Ο σκηνοθέτης του «Spring Breakers» Χάρμονι Κορίν επιστρέφει με ακόμα μια ατίθαση και γεμάτη χρώμα ταινία, με φόντο τη μεθυστική Κούβα και την ηλιόλουστη Φλόριντα. Η ταινία ακολουθεί τις ξεκαρδιστικές περιπέτειες του Μούντογκ, ενός αξιαγάπητου και ασυμβίβαστου συγγραφέα που ζει τη μεγάλη ζωή με τους δικούς του όρους, χωρίς να ακολουθεί κανόνες και «πρέπει». Πρωταγωνιστεί ο βραβευμένος με Όσκαρ Μάθιου Μακ Κόναχι και ένα all-star καστ που αποτελείται από τους Άιλα Φίσερ, Ζακ Έφρον, Μάρτιν Λόρενς, Τζίμι Μπάφετ, Τζόνα Χιλ και Snoop Dogg.