3ο #SleeplessMovieMarathon - Free Sunday
3ο #SleeplessMovieMarathon

3ο #SleeplessMovieMarathon

Μετά τη sold out επιτυχία της δεύτερης ενότητας του Sleepless movie marathon έρχεται η τρίτη και τελευταία ενότητα στο θέατρο ΑΥΛΑΙΑ. Το 3ο #SleeplessMovieMarathon, θέλοντας να μας αφήσει μια αίσθηση χαράς και αισιοδοξίας, στήνει ένα πρόγραμμα στο οποίο θα κυριαρχεί μόνο το γέλιο. Έτσι λοιπόν η «αυλαία» ανοίγει με το θρυλικό Δείπνο Ηλιθίων του Φράνσις Βέμπερ και αμέσως μετά την σκυτάλη παίρνει το μακρινό και ανεπανάληπτο Ο 13ος Κληρονόμος του Ρόμπερτ Χάμερ. Η ταινία με την οποία κλείνει ο θεσμός του Sleepless movie marathon για την φετινή σεζόν είναι η Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν του ίδιου σκηνοθέτη ο οποίος άνοιξε τις προβολές μας, του Γούντι Άλεν.

Την Παρασκευή 29 Μαρτίου στις 23:59 τα μεσάνυκτα και έως τις πρώτες πρωινές ώρες, οι σινεφίλ της Θεσσαλονίκης θα ζήσουν μια ακόμη ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία στο θέατρο Αυλαία.

Το εισιτήριο είναι 10€ ανά άτομο και περιλαμβάνει: τρεις ταινίες, ένα welcome drink, έναν καφέ και στο τέλος της τρίτης ταινίας, προσφέρεται πρωινό στο φουαγέ του θεάτρου.

Πληροφορίες

Θέατρο Αυλαία (Πλατεία ΧΑΝΘ / Τσιμισκή)

Τηλέφωνο: 2310 230013

3η Ενότητα: Παρασκευή 29 Μαρτίου

Πρόγραμμα ταινιών: “Δείπνο Ηλιθίων” 23:59 | “Ο 13ος Κληρονόμος” 02:00 | “Μυστηριώδεις Φόνοι στο Μανχάταν” 04:30

Ώρα έναρξης: 23:59

Εισιτήρια: 10 € γενική είσοδος

Προπώληση: Ταμείο θεάτρου Αυλαία και viva.gr