Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα «ΦRANKENSTEIN» - Free Sunday
Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα «ΦRANKENSTEIN»

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα «ΦRANKENSTEIN»

Το πρώτο τρέιλερ της νέας ταινίας του Κώστα Ζάπα «ΦRANKENSTEIN» έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στα πλαίσια του Φεστιβάλ των Καννών, στο European Pavilion του MarcheDuFilm με την υποστήριξη του Creative Europe MEDIA.

Η ταινία που ολοκλήρωσε τα γυρίσματά της τον Απρίλιο βρίσκεται στο στάδιο του postproduction

Δείτε το τρέιλερ εδώ:

 

Η ταινία “ΦRANKENSTEIN” είναι η πολυαναμενόμενη ευρωπαϊκή κινηματογραφική πρόταση για την μεγάλη οθόνη του ομώνυμου μυθιστορήματος. Μια δελεαστικά φρέσκια ματιά στην κλασσική ιστορία που επανεισαγάγει του διάσημους χαρακτήρες της γοτθικής, ρομαντικής ιστορίας για μια ολόκληρη νέα γενιά θεατών. Ένα στοιχειωμένο παραμύθι με φωτογραφία στα όρια του ασπρόμαυρου και έγχρωμα, υπερρεαλιστικά κινούμενα σχέδια και εφέ. Οι ήρωες ωχροί, αναιμικοί, μοιάζουν σαν παραμυθένιοι και στοιχειωμένοι. Οι χώροι, τα κοστούμια και τα σκηνικά παραπέμπουν στο στοιχειωμένο παραμύθι που εξελίσσεται σε μια πόλη.

Συμμετέχει ο Αμερικανός σταρ Λουί Μαντιλόρ, (πρωταγωνιστής του διεθνούς franchise “Doom II” της Universal καθώς και του νέου «Rambo V” μαζί με τον Συλβέστερ Σταλόνε, που θα κυκλοφορήσουν τον 2019)

Πρωταγωνιστούν:  Έλλη Τσιτσιπά, Αντώνης Γκορίτσας, Δήμητρα Χατούπη, Βασίλης Μπισμπίκης, Νικολίτσα Ντρίζη, Δανάη Παπουτσή, Δημήτρης Γεωργαλάς

Η ΙΣΤΟΡΙΑ: Σε μια πόλη φτάνει ένας θίασος που ανεβάζει τον Φράνκενσταϊν. Μια νεαρή δημοσιογράφος που ερευνά το μύθο πιστεύει πως το μυθιστόρημα δεν είναι ένα παραμύθι, αλλά η αληθινή ιστορία μιας παρέας αλχημιστών, με ιδρυτή το νεαρό γιατρό Βίκτορ Φράνκενσταϊν, που το 1817 κατάφεραν να νικήσουν το θάνατο και να επανέλθουν από τους νεκρούς. Παίρνοντας συνεντεύξεις από το θίασο, έρχεται αντιμέτωπη με τους σκοτεινούς ήρωες του μυθιστορήματος, οι οποίοι εμφανίζονται στην πόλη πιο ζωντανοί από ποτέ. Η έρευνα την οδηγεί σε έναν κόσμο τεράτων και τελικά σε μια αποκάλυψη για το μυστικό μιας αιώνιας αγάπης, που κατάφερε να μείνει ζωντανή ακόμα και μετά το θάνατο.  Αλλά τι είναι αληθινό και τι υπάρχει μόνο στη φαντασία της; Ποιοι είναι αυτοί οι «ηθοποιοί»; Και γιατί ήρθαν στην πόλη της; Και ποια είναι επιτέλους αυτή η νεαρή δημοσιογράφος;