Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ΑΛΑΝΤΙΝ

ALADDIN

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γκάι Ρίτσι ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζον Όγκοστ ΠΑΙΖΟΥΝ: Γουίλ Σμιθ, Ναόμι Σκοτ, Μίνα Μασούντ

Μία από τις πιο αγαπημένες ιστορίες στον κόσμο, μία από τις κορυφαίες δημιουργίες της Disney στο κινούμενο σχέδιο, επιστρέφει, αυτή τη φορά ως φαντασμαγορική live-action παραγωγή. Οι μαγικές περιπέτειες του γοητευτικού αλητάκου του δρόμου Αλαντίν, της θαρραλέας και αποφασιστικής πριγκίπισσας Γιασμίν και, φυσικά, του Τζίνι που καλείται να ξεκλειδώσει το μέλλον τους. Ένα πολύχρωμο ταξίδι γεμάτο μαγικές εικόνες, μουσική, τραγούδια, λαμπερές ερμηνείες, γέλιο και συναίσθημα με την υπογραφή της Disney. H Disney ήθελε να βρει καινούργια πρόσωπα στους ρόλους του Αλαντίν και της Γιασμίν, πρόσωπα που εκπροσωπούν τη διαφορετικότητα στη Μέση Ανατολή και στην ευρύτερη περιοχή. Η διαδικασία επιλογής ξεκίνησε το 2016. Μέσα σε 12 μήνες 2.000 ηθοποιοί από το Λονδίνο, την Αίγυπτο, το Άμπου Ντάμπι και την Ινδία έκαναν οντισιόν.

EVERYTHING IS WONDERFUL

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Πία Μέχλερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Τόνια Σωτηροπούλου, Πία Μέχλερ, Αλέξης Γεωργούλης

Ζώντας χωρίς οικονομικούς περιορισμούς, η Γερμανίδα Λίνα πλήττει όλο και περισσότερο με τη φαινομενικά ανέμελη ζωή της στο όμορφο διαμέρισμά της στο Μπρούκλιν. Η Μαρία, μια πρώην σταρ σε σαπουνόπερες, είναι πλέον σερβιτόρα, απογοητευμένη που το όνειρό της να γίνει ηθοποιός στη Νέα Υόρκη φαίνεται ότι θα μείνει ανεκπλήρωτο. Όταν η Λίνα διαπιστώνει ότι ο σύζυγός της την απατά, οι δύο φίλες αποφασίζουν να συγκατοικήσουν και να βιώσουν μία εβδομάδα ξέφρενου πάρτι. Μία απολαυστική δραματική κομεντί για τη δυνατή φιλία ανάμεσα σε δύο Ευρωπαίες που ψάχνουν την προσωπική τους ευτυχία, ενώ δοκιμάζουν τα όρια της ελευθερίας και της φιλίας τους κατά τη διάρκεια ενός καλοκαιρού στη Νέα Υόρκη.

ΕΝΑΣ ΠΙΣΤΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

A FAITHFUL MAN

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Λουί Γκαρέλ ΣΕΝΑΡΙΟ: Ζαν-Κλοντ Καριέρ, Λουί Γκαρέλ ΠΑΙΖΟΥΝ: Λετίσια Κάστα, Λίλι-Ρόουζ Ντεπ, Λουί Γκαρέλ

Οκτώ χρόνια μετά τον χωρισμό τους, ο Αμπέλ συναντά ξανά τη Μαριάν στην κηδεία του παλιού κολλητού του και συντρόφου της Μαριάν, Πολ. Ο Αμπέλ θεωρεί αυτό το τραγικό γεγονός έναν καλό οιωνό. Ο θάνατος του Πολ του δίνει την ευκαιρία να ξανακερδίσει τη Μαριάν. Κάτι που θα συμβεί μόνο αν ο Ζοζέφ, ο γιος του Πολ και της Μαριάν, και η αδελφή του Πολ, η Εβ, σταματήσουν να μηχανορραφούν για να του στερήσουν κάθε ελπίδα… Μία σύγχρονη ρομαντική κωμωδία με γαλλικό αέρα και πρωταγωνιστές λαμπερούς και άκρως γοητευτικούς χαρακτήρες σε σκηνοθεσία του Λουί Γκαρέλ. Ο απολαυστικός αυτός φόρος τιμής στη nouvelle vague απέσπασε στο Σαν Σεμπαστιάν το Βραβείο Σεναρίου, το οποίο συνυπογράφει ο σπουδαίος Ζαν-Κλοντ Καριέρ («Η κρυφή γοητεία της μπουρζουαζίας»).