Πάμε σινεμά; - Free Sunday
Πάμε σινεμά;

Πάμε σινεμά;

ΕΝΤΜΟΝΤ: ΕΝΑΣ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ

EDMOND

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Αλεξίς Μισαλίκ ΠΑΙΖΟΥΝ: Τομάς Σολιβερές, Ολιβιέ Γκουρμέ, Τομ Λεμπ

Δεκέμβριος 1897, Παρίσι. Ο Εντμόντ Ροστάντ δεν έχει κλείσει ακόμα τα 30, έχει όμως ήδη δύο παιδιά και πολλά άγχη. Δεν έχει γράψει τίποτα εδώ και δύο χρόνια. Καθώς βρίσκεται σε απελπισία, προτείνει στον μεγάλο ηθοποιό του θεάτρου Κονστάντ Κοκλέν τον πρωταγωνιστικό ρόλο σε ένα νέο έργο και συγκεκριμένα σε μια ηρωική κωμωδία. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: το έργο αυτό δεν έχει γραφτεί ακόμα. Παραβλέποντας τις ιδιοτροπίες των ηθοποιών, τις απαιτήσεις των παραγωγών, τη ζήλια της συζύγου του, τις πικάντικες ιστορίες του καλύτερού του φίλου και την έλλειψη ενθουσιασμού όλων των γύρω του, ο Εντμόντ αρχίζει να γράφει το έργο που κανείς δεν πιστεύει. Προς το παρόν, έχει μόνο τον τίτλο: Σιρανό ντε Μπερζεράκ.

RAMBO: ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΑΙΜΑ

RAMBO: LAST BLOOD

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άντριαν Γκρούνμπεργκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Μάθιου Σιρούλνικ, Σιλβέστερ Σταλόνε (βασισμένο στους χαρακτήρες του Ντέιβιντ Μορέλ) ΠΑΙΖΟΥΝ: Σιλβέστερ Σταλόνε, Αντριάνα Μπαράζα, Ιβέτ Μονρεάλ

Έπειτα από πολλά χρόνια και έχοντας ζήσει σε διάφορα απόμακρα μέρη του κόσμου, ο Ράμπο αποφασίζει να επιστρέψει στις ΗΠΑ, όπου τον είδαμε τελευταία φορά να περπατάει σε ένα μονοπάτι προς το ράντσο του περνώντας δίπλα από την ταχυδρομική θυρίδα με χαραγμένο το όνομα της οικογένειάς του. Σχεδόν τέσσερις δεκαετίες μετά την πρώτη ταινία, ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει ως ένας από τους κορυφαίους ήρωες δράσης όλων των εποχών, ως Τζον Ράμπο. Τώρα, ο Ράμπο θα πρέπει να έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν του και να φέρει ξανά στην επιφάνεια τις φοβερές πολεμικές ικανότητές του με σκοπό να πάρει εκδίκηση στην τελευταία του αποστολή. Το τελευταίο κεφάλαιο της θρυλικής σειράς είναι ένα θανάσιμο ταξίδι εκδίκησης και αίματος.

 

ΑΠΡΟΣΜΕΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ

AN UNEXPECTED LOVE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Χουάν Βίρα ΣΕΝΑΡΙΟ: Χουάν Βίρα, Ντάνιελ Κουπάρο ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρικάρντο Νταρίν, Μερσέντες Μοράν, Αντρέα Πιέτρα, Κίκο Νοβάρο

O Μάρκος και η Άνα μετράνε 25 χρόνια γάμου. Όταν ο μοναχογιός τους φεύγει από την επαρχία για να πάει στο κολέγιο, το ζευγάρι μπαίνει σε περίοδο κρίσης. Χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση, σαν να το είχαν σχεδιάσει από καιρό, αποφασίζουν να χωρίσουν τους δρόμους τους. Η εργένικη ζωή μοιάζει έντονη και συναρπαστική αρχικά, αλλά γρήγορα έρχονται τα ερωτηματικά και οι αμφιβολίες. Μια απολαυστική κωμωδία με έξυπνο σενάριο που καταγράφει με ευαισθησία, χιούμορ και διαπεραστική ματιά τις πολύπλοκες ερωτικές σχέσεις μέσα από την ιστορία ενός ώριμου ζευγαριού. Οι εξαιρετικές ερμηνείες των πρωταγωνιστών αποδίδουν πειστικά τους χαρακτήρες αυτής της εκλεπτυσμένης κωμωδίας που παραμένει ρομαντική παρ’ ότι περιγράφει έναν χωρισμό.