Πάμε σινεμά; (τρέιλερς) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

ΨΥΧΡΑ ΚΙ ΑΝΑΠΟΔΑ ΙΙ

FROZEN II

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κρις Μπακ, Τζένιφερ Λι ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζένιφερ Λι ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΕΤΑΓΛΩΤΤΙΣΗ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ: Βάσια Ζαχαροπούλου, Σία Κοσκινά, Πάνος Μουζουράκης, Φοίβος Ριμένας, Πέτρος Δαμουλής, Τάμτα, Θανάσης Κουρλαμπάς

Γιατί η Έλσα γεννήθηκε με μαγικές δυνάμεις; Μαζί με την Άννα, τον Κρίστοφ, τον Όλαφ και τον Σβεν, θα ξεκινήσει ένα επικίνδυνο και συναρπαστικό ταξίδι για να βρει την καταγωγή της και να σώσει για μία ακόμη φορά το βασίλειό της. Το τρυφερό και περιπετειώδες «Ψυχρά κι Ανάποδα» κυκλοφόρησε το 2013 και μας σύστησε δύο αξιαγάπητες αδερφές, έναν γοητευτικό βουνίσιο τύπο και έναν αξέχαστο χιονάνθρωπο που αγαπούσε το καλοκαίρι. Έγινε η πιο επικερδής ταινία κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών. Κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας Κινουμένων Σχεδίων και το εμβληματικό «Let it go» απέσπασε το Όσκαρ Καλύτερου Τραγουδιού. Φέτος έχει έρθει η ώρα να ανακαλύψουμε την πραγματική αποστολή της Έλσας και σύσσωμη η ομάδα της πρώτης ταινίας αναλαμβάνει να συνεχίσει την κλασική πια ιστορία.

ΦΑΝΤΑΣΙΑ

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Αλέξης Καρδαράς ΠΑΙΖΟΥΝ: Στέλιος Μάινας, Γιάννης Στάνκογλου, Ρένα Μόρφη, Καλλιρρόη Μυριαγκού, Άννα Καλαϊτζίδου, Δημήτρης Μοθωναίος, Αντρέας Νάτσιος

Οκτώβριος 1993. Το ΠΑΣΟΚ έχει κερδίσει τις εκλογές, στην ελληνική τηλεόραση προβάλλεται το «Ciao Antenna» και στο πρόγραμμα του κατάμεστου Διογένης Παλλάς ακούγονται επιτυχίες όπως το «Είμαι πολύ φερέγγυος, μείνε μαζί μου έγκυος». Μια νεαρή τραγουδίστρια (Φωτεινή) με μοναδική φωνή καταφθάνει στην Αθήνα από την επαρχία για να τραγουδήσει στο μαγαζί ενός βετεράνου μπουζουξή (Βλάσης Χρηστάκης), τις Χάντρες. Ένας λαϊκο-ποπ τραγουδιστής, ο Νίκος Κόκκινος, θα συναντήσει και θα ερωτευτεί παράφορα τη Φωτεινή. Η συνάντηση αυτή θα αλλάξει τις ζωές των τριών για πάντα.

ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΑΜΟΥ

MARRIAGE STORY

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Νόα Μπάουμπακ ΠΑΙΖΟΥΝ: Άνταμ Ντράιβερ, Σκάρλετ Γιόχανσον, Λόρα Ντερν, Άλαν Άλντα, Ρέι Λιότα

Ο Τσάρλι (Άνταμ Ντράιβερ), ένας θεατρικός σκηνοθέτης στην εναλλακτική σκηνή της Νέας Υόρκης, και η Νικόλ (Σκάρλετ Γιόχανσον), μια υποσχόμενη ηθοποιός που δεν έχει ξεδιπλώσει το ταλέντο της, περιγράφουν εναλλάξ τι αγαπούν ο ένας στον άλλον μετά από 10 χρόνια γάμου. Τα λεγόμενά τους συνοδεύονται από ένα μοντάζ των προσωπικών τους στιγμών, που αποπνέουν μια αίσθηση απόλυτης φυσικότητας: σαν μια γλυκιά αδιάκριτη ματιά στη ζωή που βρίσκει πάντα τον τρόπο να διαβρώσει τα ανθρώπινα αισθήματα. Ένα πολυεπίπεδο «δράμα διαζυγίου» που ισορροπεί ανάμεσα στο δάκρυ και το χαμόγελο και βυθίζεται στα άδυτα ενός ακατανόητου λαβύρινθου: ο χωρισμός είναι κάτι πολύ πιο βαθύ από το απλό τέλος μιας ιστορίας. Ο υποψήφιος για Όσκαρ κινηματογραφιστής Νόα Μπάουμπακ σκηνοθετεί αυτή την προσεγμένη και ανθρώπινη ιστορία για τη διάλυση ενός γάμου και τη διατήρηση μιας οικογένειας.