Πάμε σινεμά (τρέιλερς) - Free Sunday
Πάμε σινεμά (τρέιλερς)

Πάμε σινεμά (τρέιλερς)

ΜΑΝΤΕΨΕ ΠΟΙΟΣ ΗΡΘΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΣΟΥ

FÊTE DE FAMILLE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σεντρίκ Καν ΣΕΝΑΡΙΟ: Σεντρίκ Καν, Φανί Μπουρντινό, Σαμουέλ Ντου ΠΑΙΖΟΥΝ: Κατρίν Ντενέβ, Εμανουέλ Μπερκό, Σεντρίκ Καν, Λουάνα Μπαϊράμι, Αλέν Αρτούρ

Μια μεγάλη οικογένεια συγκεντρώνεται στο σπίτι της στη νότια Γαλλία για να γιορτάσει τα γενέθλια της μητέρας (Κατρίν Ντενέβ), που γίνεται 70 χρονών. Όλα μοιάζουν να πηγαίνουν μια χαρά, μέχρι που χτυπάει το τηλέφωνο και εμφανίζεται η μικρότερη κόρη της οικογένειας, που όλοι έχουν πολύ καιρό να δουν. Καταπληκτικές ερμηνείες, ίσως επειδή ο σκηνοθέτης είναι κι αυτός ηθοποιός.

Ο ΚΑΤΑΣΚΟΠΟΣ ΜΟΥ

MY SPY

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πίτερ Σίγκαλ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζον Χόμπερ, Έριχ Χόμπερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ντέιβ Μπαουτίστα, Κεν Τζέονγκ, Κρίστεν Σάαλ

Ο μετρ της κωμωδίας Πίτερ Σίγκαλ («Get Smart», «Ασκήσεις Ηρεμίας») ενώνει τον σκληροτράχηλο Ντέιβ Μπαουτίστα («Φύλακες του Γαλαξία») και τον απολαυστικό κωμικό Κεν Τζέονγκ («The Hangover») σε μια αναπάντεχη κωμωδία δράσης. Η ταινία «Ο κατάσκοπός μου» είναι η ιστορία ενός σκληρού πράκτορα της CIA που βρίσκεται ξαφνικά στο έλεος ενός 9χρονου κοριτσιού, όταν η νέα του αποστολή είναι η επίβλεψη και προστασία της οικογένειάς της.

Η ΚΑΛΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ

THE KINDNESS OF STRANGERS

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Λόνε Σέρφιγκ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζόι Καζάν, Άντρια Ράισμπορο, Ταχάρ Ραχίμ, Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς, Τζέι Μπαρουσέλ, Μπιλ Νάι

Στη Νέα Υόρκη του σήμερα το ρωσικό εστιατόριο του εκκεντρικού Τίμοφι (Μπιλ Νάι) αποτελεί κομβικό σημείο για τις ζωές τεσσάρων άγνωστων μεταξύ τους προσώπων. Η Κλάρα (Ζόι Καζάν), μια νεαρή μητέρα που ξεφεύγει μαζί με τα παιδιά της από τον βίαιο σύζυγό της. Ο Μαρκ (Ταχάρ Ραχίμ), ένας πρώην κατάδικος και νυν μάνατζερ του εστιατορίου. Η Άλις (Άντρια Ράισμπορο), μια χαμηλών τόνων νοσοκόμα και ερασιτέχνις θεραπεύτρια. Ο Τζεφ (Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς), ένας νεαρός άντρας που ψάχνει απεγνωσμένα για δουλειά και αναγνώριση. Σε καιρούς ραγδαίας κοινωνικής ανασφάλειας, ακόμα και οι μικρότερες συμπτώσεις μπορούν να φέρουν εκπληκτικά αποτελέσματα για τους ήρωες της ιστορίας, καθώς οι ίδιοι ανακαλύπτουν σταδιακά πως η ελευθερία και η ελπίδα βρίσκονται ανάμεσά τους.