Πάμε σινεμά; (τρέιλερς) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Ο ΓΑΜΠΡΟΥΛΗΣ ΜΑΣ

BEAUX PARENTS

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Έκτορ Καμπέγιο Ρέγιες ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπρούνο Μπεναμπάρ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζοσιάν Μπαλασκό, Ντιντιέ Μπουρντόν, Μπρούνο Μπεναμπάρ

Η Κολίν και ο Αντρέ έχουν μια απόλυτα αρμονική σχέση με την κόρη τους, Γκαράνς, και τον γαμπρό τους, Χάρολντ. Όταν όμως η Γκαράνς χωρίζει με τον Χάρολντ, απαιτεί από τους γονείς της να μην τον ξαναδούν ποτέ. Τα πεθερικά δεν μπορούν να το δεχτούν αυτό: άλλωστε εκείνη τον άφησε, όχι αυτοί. Τώρα θα χρειαστεί να κάνουν διπλή ζωή, ώστε να συνεχίσουν να βλέπουν τον πολυαγαπημένο τους γαμπρούλη, κρύβοντάς τον από την κόρη τους, η οποία δεν έχει σκοπό να τους αφήσει σε ησυχία. Μια κωμωδία παρεξηγήσεων για τη σημερινή γενιά των ζευγαριών των τριαντάρηδων, αλλά και για τη γενιά των εξηντάρηδων.

ΝΕΟΙ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΣΘΕ

LES VIEUX FOURNEAUX

 

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κριστόφ Ντιτιρόν ΣΕΝΑΡΙΟ: Κριστόφ Ντιτιρόν, Γουιλφρίντ Λουπανό ΠAIZOYN: Πιερ Ρισάρ, Έντι Μίτσελ, Ρολάν Ζιρό

Ο Πιερό, ο Μιμίλ και ο Αντουάν, τρεις παιδικοί φίλοι 70 καλοκαιριών, συνειδητοποιούν ότι ο μόνος γνωστός τρόπος για να αποφύγουν τον θάνατο είναι να γεράσουν – και είναι αποφασισμένοι να το κάνουν με στιλ. Ωστόσο, η επανένωσή τους στην κηδεία της Λουσέτ, της συζύγου του Αντουάν, διακόπτεται όταν ο Αντουάν σκοντάφτει πάνω σε μια παλιά επιστολή που τον βγάζει από τα ρούχα του. Χωρίς να δώσει την παραμικρή εξήγηση στους φίλους του, φεύγει ξαφνικά από τη γενέτειρά τους Ταρν (Γαλλία) και κατευθύνεται προς την Τοσκάνη. Ο Πιερό και ο Μιμίλ μαζί με τη Σοφί, την εγγονή του Αντουάν, η οποία είναι έγκυος, τρέχουν στο κατόπι του για να τον εμποδίσουν να διαπράξει ένα έγκλημα πάθους… με 50 χρόνια καθυστέρηση. Η ξεκαρδιστική κωμωδία είναι βασισμένη στο κόμικ φαινόμενο «Les Vieux Fourneaux» που έχει συναρπάσει την Ευρώπη.

ΤΟ ΚΥΝHΓΙ ΤΟΥ ΚΛEΦΤΗ (1955)

TO CATCH A THIEF

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Άλφρεντ Χίτσκοκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζον Μάικλ Χέιζ ΠΑΙΖΟΥΝ: Κάρι Γκραντ, Γκρέις Κέλι, Τζον Γουίλιαμς, Σαρλ Βανέλ

Ο Αμερικανός Τζον Ρόμπι (Κάρι Γκραντ) είναι ένας πρώην κλέφτης κοσμημάτων που ζει ήρεμα στη Γαλλική Ριβιέρα. Η ηρεμία του διακόπτεται όμως, όταν κάποιος ξεκινάει μια σειρά ληστειών κοσμημάτων χρησιμοποιώντας όλα τα κόλπα που χρησιμοποιούσε ο Τζον την περίοδο της δράσης του. Η Αστυνομία του Μόντε Κάρλο υποπτεύεται τον Τζον κι εκείνος πρέπει να αποδείξει την αθωότητά του ανακαλύπτοντας ο ίδιος την ταυτότητα του πραγματικού ενόχου. Ένα από τα μελλοντικά θύματα του ληστή είναι η ζάπλουτη Τζέσι Στίβενς (Τζόις Ρόις Λάντις) που επισκέπτεται τη γαλλική ακτή με τη συνοδεία της κόρης της, Φράνσις (Γκρέις Κέλι), ψάχνοντας τον κατάλληλο γαμπρό για εκείνην. Ο Τζον συναντάει τις δύο γυναίκες και ερωτεύεται τη Φράνσις. Η ερωτική τους έλξη συνοδεύεται από την έκρηξη πυροτεχνημάτων, ενώ ο κλέφτης συνεχίζει να δρα ανενόχλητος.