Το City Drive-in επιστρέφει στον χώρο του «Ελληνικού Κόσμου» - Free Sunday
Το City Drive-in επιστρέφει στον χώρο του «Ελληνικού Κόσμου»

Το City Drive-in επιστρέφει στον χώρο του «Ελληνικού Κόσμου»

Ο απόλυτος covid-free προορισμός, το City drive-in της Αθήνας επιστρέφει ανανεωμένο σε καινούργιο χώρο μια ανάσα από το κέντρο της πόλης με τροπική διάθεση. Ετοιμαστείτε για την μεγαλύτερη οθόνη υπαίθριου σινεμά στην Ελλάδα, δροσερά cocktails, θεματικές βραδιές και πολλές εκπλήξεις, τηρώντας  όπως πάντα όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας  

Opening day 11 Ιουνίου

11.06 Pulp Fiction

13.06 Grease

14.06 La La Land

Επισκεφτείτε το www.citydrivein.gr για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων

 Η ομάδα του Cinema Alive σας καλωσορίζει στον καινούργιο χώρο του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος» (Πειραιώς 254 – υπαίθριος χώρος όπισθεν του Ελληνικού Κόσμου)  μια ανάσα από το κέντρο της πόλης στο πιο ασφαλές και προστατευμένο σημείο συνάντησης της Αθήνας. Ανανεώνουμε το επιτυχημένο μας ραντεβού που σας κράτησε συντροφιά τη σεζόν Ιούνιος – Νοέμβριος 2021, με μια ανανεωμένη πρόταση για τις πιο ασφαλείς βραδιές στην πόλη, γεμάτες σινεμά από την άνεση του αυτοκινήτου σας

Διαθέτοντας μία από τις μεγαλύτερες οθόνες σε υπαίθριο χώρο, το City Drive-in προσφέρει ευκρίνεια στην προβολή και στερεοφωνικό ήχο.

Στον χώρο του λειτουργεί food court με πεντανόστιμα urban comfort πιάτα και γλυκά με μενού που αλλάζει κάθε εβδομάδα, αλλά και bar με δροσερά cocktails. Το City drive in είναι pet friendly, ανοιχτό σε ανθρώπους με τα αγαπημενα κατοικίδια τους. 

 

Το αναλυτικό πρόγραμμα εκδηλώσεων του City Drive-in βρίσκεται αναρτημένο στα social media του Cinema Alive (facebook – instagram), στην ιστοσελίδα www.citydrivein.gr.

 

Το Drive-in έχει αναγνωριστεί διεθνώς ως ο απόλυτος #covidfree προορισμός

τόσο για την φύση του, καθώς το αυτοκίνητο προσφέρεται για την τήρηση του social distancing, όσο και για τα αυστηρά υγειονομικά του πρωτόκολλα.

Στο City Drive-in τηρούνται όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα προστασίας κατά της μετάδοσης του Covid-19 όπως: καθημερινή θερμομέτρηση του προσωπικού, χρήση μάσκας και προστατευτικού εξοπλισμού από το προσωπικό, τήρηση των προβλεπόμενων αποστάσεων, χρήση αναλώσιμων και συσκευασμένων προϊόντων μιας χρήσης, αποφυγή συνωστισμού.

Προπώληση εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων πραγματοποιείται στο  www.citydrivein.gr

Πρόγραμμα

Παρασκευή 11/06

21:30 PULP FICTION

Το επικό αριστούργημα του Κουεντίν Ταραντίνο που παρουσιάζει με ανατρεπτικό τρόπο τις παράλληλες και ενίοτε διασταυρούμενες ιστορίες δύο πληρωμένων δολοφόνων, ενός μποξέρ που τον κυνηγά η μαφία, της ναρκομανούς συζύγου ενός μαύρου γκανγκστερ, ενός νεαρού ζευγαριού που ληστεύει εστιατόρια και μερικών ακόμα γραφικών χαρακτήρων. Χρυσός Φοίνικας Καννών και η σφραγίδα του κλασικού μέχρι σήμερα.

Κυριακή 13/06

21:30 GREASE

To Grease είναι η απόλυτη μουσική και αισθηματική κωμική ταινία, σημείο – αναφοράς στην ποπ . Πρωταγωνιστούν οι Τζον Τραβόλτα και Ολίβια Νιούτον-Τζον που εκτοξεύτηκαν στην κορυφή με αυτούς τους ρόλους τους. Το 2020 η ταινία πήρε την θέση της στο Εθνικό Μυτρώο Κινηματογράφου από την Βιβλιοθήκη Κογκρέσου με αιτιολόγηση ότι είναι "πολιτιστικά", "ιστορικά" και "αισθητικά" σημαντική.

 

Δευτέρα 14/06

21:30 LA LA LAND

 To La La Land αποτελεί σταθμό στην κατηγορία μουσική, ρομαντική ταινία. Πρωταγωνιστούν ο Ράιαν Γκόσλινγκ και η Έμμα Στόουν. Η ταινία επικεντρώνεται σε έναν μουσικό, λάτρη της τζαζ και σε μία ηθοποιό, οι οποίοι συναντιούνται και ερωτεύονται στο Λος Άντζελες. Ο τίτλος της ταινίας παραπέμπει στο Λος Άντζελες (LA), καθώς και στην αγγλική φράση Lalaland. Αποτελεί τεράστια εισπρακτική επιτυχία, συγκεντρώνοντας εισπράξεις πάνω 360 εκατομμύρια, με μπάτζετ γύρω στα 30 εκατομμύρια δολάρια. Υπήρξε υποψήφια για 14 Όσκαρ, ισοφαρίζοντας το ρεκόρ του Τιτανικού και το Όλα για την Εύα, κερδίζοντας τελικά 6, μεταξύ των οποίων το Όσκαρ Καλύτερης Σκηνοθεσίας και Α' Γυναικείου Ρόλου. Στην κατηγορία Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού είχε δύο υποψηφιότητες, με το City of Stars, τελικά να κερδίζει το Όσκαρ (και τη Χρυσή Σφαίρα λίγες μέρες νωρίτερα).