Πάμε σινεμά; (trailers) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (trailers)

Πάμε σινεμά; (trailers)

Ο Κυνηγός: Η Μάχη του Χειμώνα (3D)
THE HUNTSMAN: WINTER’S WAR

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Κέντρικ-Νίκολας Τρόιαν ΣΕΝΑΡΙΟ: Έβαν Σπηλιωτόπουλος, Κρεγκ Μαζίν, Έβαν Ντόχερτι ΠΑΙΖΟΥΝ: Κρις Χέμσγουορθ, Σαρλίζ Θερόν, Έμιλι Μπλαντ, Τζέσικα Τσαστέιν ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 113΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: UIP

Ήρθε η ώρα να ανακαλύψουμε την ιστορία πριν από τη «Χιονάτη». O φανταστικός κόσμος της ταινίας «Η Χιονάτη και ο Κυνηγός» διευρύνεται και μαθαίνουμε πόσο άρρηκτα συνδεδεμένη είναι η μοίρα του κυνηγού Έρικ με τη βασίλισσα Ραβένα. Πολλά χρόνια προτού πεθάνει από το ξίφος της Χιονάτης, η κακιά βασίλισσα Ραβένα είχε προδώσει, ύπουλα, την καλόκαρδη αδερφή της Φρέια, με αποτέλεσμα να ενεργοποιηθεί η δύναμη του πάγου μέσα της. Η Φρέια, η νεαρή βασίλισσα του πάγου, αποσύρεται σε ένα βασίλειο στον Βορρά, όπου εκπαιδεύει έναν επίλεκτο στρατό κυνηγών, μεταξύ των οποίων ο Έρικ και η Σάρα, για να την προστατεύει και από τον οποίο ζητά ένα μονάχα πράγμα: να μην αγαπήσει ποτέ. Όταν ξεσπά πόλεμος ανάμεσα στις δύο βασίλισσες, ο Έρικ βρίσκει εαυτόν στη μέση και προσπαθεί με τη βοήθεια της αγαπημένης του Σάρα να βοηθήσει τη Φρέια να αφανίσει την κακιά βασίλισσα, αλλιώς εκείνη και το κακό θα κυριαρχήσουν στον κόσμο.

Η «Χιονάτη και ο Κυνηγός» αναβίωσε το πολυαγαπημένο παραμύθι δίνοντάς του μια πιο σκοτεινή, επική διάσταση, με εισπράξεις 140 εκατ. δολάρια παγκοσμίως. Έτσι, όταν υπήρξε η σκέψη από πλευράς συντελεστών να επανέλθουν στον σκοτεινό κόσμο που είχαν δημιουργήσει, οι παραγωγοί αποφάσισαν να αναπτύξουν την ιστορία αγάπης ανάμεσα στον Έρικ και τη Σάρα, για την οποία ακούσαμε στην πρώτη ταινία. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας ο Κέντρικ-Νίκολας Τρόιαν, που συμμετείχε στην πρώτη ταινία, στο τμήμα των ειδικών εφέ. Στη διεύθυνση φωτογραφίας ο «δικός μας» Φαίδων Παπαμιχαήλ.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:



Έρωτας Χωρίς Αύριο
Itsi Bitsi

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Όλε Κρίστιαν Μάντσεν ΣΕΝΑΡΙΟ: Μπο Χρ. Χάνσεν, Όλε Κρίστιαν Μάντσεν ΠΑΙΖΟΥΝ: Χοακίμ Φιελστράπ, Μαρί Τουρέλ Σόντερμπεργκ, Κρίστιαν Γκάρντε, Μπιέρουμ, Γιοχάνες Νίμαρκ, Γιάκομπ Ράντραπ, Όλα Ράπας, Τίρε Λίντχαρντ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 109΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: ΑΜΑ Films

Βρισκόμαστε στο 1962. Σε όλη την Ευρώπη υπάρχει μια νέα γενιά ανθρώπων με έντονο το αίσθημα της ανησυχίας, που προχωράει χωρίς σαφή κατεύθυνση. Μια διαδήλωση για τα πυρηνικά στην Κοπεγχάγη οδηγεί τον 19χρονο Έικ στη φυλακή, όπου συναντά την όμορφη 17χρονη Ίμπεν. Την ερωτεύεται με την πρώτη ματιά. Ο Έικ και η Ίμπεν μένουν σε ένα ρομαντικό εξοχικό σπίτι με κήπο, όπου περνούν τις ημέρες τους γράφοντας ποίηση. Αλλά η Ίμπεν αρνείται να δεσμευτεί με έναν μόνο άντρα κι έτσι ο Έικ πρέπει να διεκδικεί συνεχώς την αγάπη της. Ξεκινούν ένα ταξίδι, ως άλλοι νομάδες, σε αναζήτηση νέων περιπετειών σε ξένες χώρες. Από τη Δανία στο Παρίσι και στην Ισπανία, τελικά φτάνουν στην Αθήνα μέσω των ερήμων της Βόρειας Αφρικής, όπου οι νεαροί εραστές ενώνονται με μπίτνικ απ’ όλη την Ευρώπη, κάνοντας… κάμπινγκ σε μια ταράτσα στην Πλάκα. Εκεί ο χαρισματικός Κρίστιαν εισάγει τον Έικ στον κόσμο του χασίς και των ψυχεδελικών ναρκωτικών. Νέες πόρτες σε άλλες διαστάσεις ανοίγονται γι’ αυτούς. Αλλά η ανέμελη και ανεξέλεγκτη χρήση ναρκωτικών οδηγεί στη σκληρή πραγματικότητα της τοξικομανίας. Ο Έικ και η Ίμπεν πρέπει να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Σε ένα ταξίδι του στη Βαγδάτη, ο Έικ αναρωτιέται αν υπάρχει μέλλον με την Ίμπεν. Έτσι, αποφασίζει να πειθαρχήσει, να «καθαρίσει» από τα ναρκωτικά και την ίδια στιγμή εντάσσεται σε μια ομάδα καλλιτεχνών. Σε μια τολμηρή προσπάθεια να ξανακερδίσει την Ίμπεν, ο Έικ αποφασίζει να φτιάξει μια μουσική μπάντα. Οι Steppeulvene γίνονται το πρώτο ροκ συγκρότημα της Δανίας, γνωστό για τη χρήση ναρκωτικών αλλά και για το κορυφαίο άλμπουμ «HIP», γεμάτο ποιητικές δηλώσεις αγάπης του «Itsi Bitsi» (ψευδώνυμο του Έικ) για την Ίμπεν.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: