Πάμε σινεμά; (trailers) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (trailers)

Πάμε σινεμά; (trailers)

Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας
The Big Friendly Giant

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Στίβεν Σπίλμπεργκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Μελίσα Μάθισον ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρούμπι Μπάρνχιλ, Μαρκ Ράιλανς, Ρεμπέκα Χολ, Πενέλοπε Ουίλτον ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 115΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon

Μέσα στη νύχτα, όταν όλα τα παιδιά και οι μεγάλοι κοιμούνται πολύ βαθιά, όλα τα σκοτεινά πλάσματα βγαίνουν από τις κρυψώνες τους και έχουν τον κόσμο για τον εαυτό τους. Αυτό πιστεύει και σκέφτεται η 10χρονη Σόφη όταν δεν μπορεί να κοιμηθεί και στριφογυρίζει στο κρεβάτι της σε ένα ορφανοτροφείο του Λονδίνου. Ένα βράδυ παραβαίνει τους κανόνες και αφήνει το κρεβάτι της για να συναντήσει έναν Γίγαντα που την κλέβει και την πηγαίνει στην πατρίδα του, τη Γιγαντοχώρα. Ευτυχώς, αυτός ο… χορτοφάγος Γίγαντας δεν μοιάζει καθόλου με τους ανθρωποφάγους συμπατριώτες του. Η Σόφη θα τον γνωρίσει καλά και θα του δώσει το όνομα Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας. Οι δυο φίλοι θα καταστρώσουν ένα φιλόδοξο σχέδιο για να σταματήσουν για τα καλά τους ανθρωποφάγους Γίγαντες. Ο Ρόαλντ Νταλ, ένας από τους πιο δημιουργικούς και δημοφιλείς συγγραφείς παιδικών βιβλίων, δημοσίευσε τον «Μεγάλο Φιλικό Γίγαντα» το 1982, την ίδια χρονιά που η ιστορία του Σπίλμπεργκ για μια αναπάντεχη, συγκινητική φιλία («Ε.Τ. ο Εξωγήινος») έκανε το δικό της ντεμπούτο στα σινεμά. Το βιβλίο «Ο Μεγάλος Φιλικός Γίγαντας» κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις εκδόσεις Ψυχογιός.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

ΔΥΟ ΣΕΦ ΓΙΑ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ
PENSION COMPLЀTE

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Φλορέν Σιρί ΣΕΝΑΡΙΟ: Ματ Αλεξάντερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ζεράρ Λανβέν, Φρανκ Ντιμπόσκ, Πασκάλ Αρμπιγιό, Όντρεϊ Ντάνα ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 82΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Spentzos Film

O Φρανσουά ζει ευτυχισμένος με τη γυναίκα του, Σαρλότ, στη γαλλική επαρχία. Είναι σεφ και βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του πρώτου του αστεριού Michelin. Καθημερινά εργάζεται με πάθος στο εστιατόριο που ανήκει στη Σαρλότ, κληρονομιά από τον προηγούμενο σύζυγό της, που χάθηκε στο τσουνάμι της Ταϊλάνδης το 2004. Μέχρι που μια μέρα ο χαμένος σύζυγος επιστρέφει!

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Το παιχνίδι του χρήματος
Money Monster
Σκηνοθεσία:Τζόντι Φόστερ
Ηθοποιοί: Τζορτζ Κλούνεϊ, Τζούλια Ρόμπερτς, Τζακ Ο’Κόνελ. Διάρκεια: 134 λεπτά

Στη νέα σκηνοθετική απόπειρα της Τζόντι Φόστερ ο Τζορτζ Κλούνεϊ υποδύεται τον Λι Γκέιτς, έναν τηλεοπτικό σταρ/οικονομικό αναλυτή, γκουρού των Οικονομικών, που πέρα από τους δείκτες της Wall Street δεν παραλείπει να φιλοξενεί στην εκπομπή του και… μπαλέτα. Πίσω από τη δημοσιογραφική παραγωγή της εκπομπής του «Money Monster» και φύλακας άγγελός του είναι η Τζούλια Ρόμπερτς. Eν ώρα εκπομπής μπουκάρει στο πλατό ο οδηγός φορτηγού Τζακ Ο’ Κόνελ, ζωσμένος με εκρηκτικά και υπό την απειλή όπλου, που ακολουθώντας τις συμβουλές του τηλεστάρ έχασε όλες τις οικονομίες του. Κλούνεϊ και Ρόμπερτς μετά το αρχικό σοκ θα προσπαθήσουν να διαλευκάνουν έναν πολιτικό οικονομικό γρίφο με όσα μέσα διαθέτουν μέσα σε ένα τηλεοπτικό στούντιο.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: