Πάμε σινεμά; (trailers) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (trailers)

Πάμε σινεμά; (trailers)

ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΟΝΕΣ
MISCONDUCT

Σκηνοθεσία: Σιντάρο Σιμοσάουα
Σενάριο: Σάιμον Μπόγιες,  Άνταμ Μέισον
Παίζουν: Αλ Πατσίνο, Αντονι Χόπκινς, Τζος Ντουχαμέλ, Μαλίν Ακερμαν, Τζούλια Στάιλς
Διάρκεια: 106’
Διανομή: Spentzos Film


Ο Μπεν είναι ένα φιλόδοξος και πολύ ικανός νέος δικηγόρος, έτοιμος να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του. Αποφασισμένος να γίνει συνέταιρος στην δικηγορική εταιρία που εργάζεται, πατάει επί πτωμάτων προκειμένου να κερδίσει κάποιες υποθέσεις. Όταν του ανατίθεται μια υπόθεση εναντίον του προέδρου μιας πανίσχυρης φαρμακοβιομηχανίας θεωρεί ότι είναι η ευκαιρία του να ξεχωρίσει και πιστεύει ότι τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά. Όμως εμφανίζεται στην ζωή του η μυστηριώδης Έμιλι, η  πρώην κοπέλα του από το κολέγιο και τελείως αναπάντεχα τα πράγματα θα πάρουν πολύ δυσάρεστη τροπή. Ο Μπεν σύντομα θα βρεθεί μπλεγμένος σε μια υπόθεση εκβιασμού, δολιοφθοράς και δωροδοκίας.

Δείτε εδώ το trailer:

 

Θα σε περιμένω, πάντα
La Corrispondenza

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζουζέπε Τορνατόρε ΠΑΙΖΟΥΝ: Τζέρεμι Άιρονς, Όλγκα Κουριλένκο, Τζέιμς Γουόρεν ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 116΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Feelgood

Ο Ιταλός Τζουζέπε Τορνατόρε («Σινεμά ο Παράδεισος») γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί την τρίτη αγγλόφωνη ταινία του, με πρωταγωνιστές τον πάντα γοητευτικό Τζέρεμι Άιρονς και την Όλγκα Κουριλένκο («Quantum of Solace»). Ο Τορνατόρε αφηγείται μια γλυκόπικρη ιστορία αγάπης γεμάτη μυστήριο, ενώ τη μουσική συνθέτει για μια ακόμη φορά ο Ένιο Μορικόνε. Οι δύο πρωταγωνιστές ενσαρκώνουν ένα ρομαντικό δίδυμο που βιώνει έναν μεγάλο έρωτα, πέρα από τον χρόνο και τον χώρο. Η Έιμι (Κουριλένκο), φοιτήτρια διδακτορικού, ρισκάρει επανειλημμένως τη ζωή της, καθώς εργάζεται ως κασκαντέρ. Επηρεασμένη από συντριπτικές ενοχές για ένα τραγικό περιστατικό του παρελθόντος και χωρίς πραγματική επιθυμία για τον ίδιο τον κίνδυνο, αρχίζει να συμφιλιώνεται με το παρελθόν, το παρόν και τις αντιξοότητες της ζωής μέσα από τη σχέση της με τον Εντ (Άιρονς), έναν μεγαλύτερο σε ηλικία καθηγητή Αστροφυσικής. Το σενάριο υπήρχε χρόνια στα συρτάρια του Τορνατόρε. Χρονοβόρα ήταν και η διαδικασία του casting, καθώς ο Ιταλός έκανε μακροχρόνια έρευνα για το πρωταγωνιστικό ζευγάρι. Αντίθετα, με τον συμπατριώτη του Ένιο Μορικόνε δουλεύουν μαζί από το 1988.

Δείτε εδώ το trailer:


Η Εποχή των Παγετώνων: Σε τροχιά σύγκρουσης (και σε 3D)
Ice Age: Collision Course

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Μάικ Θερμάιερ, Γκέιλεν Τ. Τσου ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Ρέι Ρομάνο, Ντένις Λίρι, Τζον Λεγκουιζάμο, Τζένιφερ Λόπεζ, Κουίν Λατίφα ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΤΩΝ: Πέτρου Φιλιππίδη, Γιάννη Μπέζου, Γιάννη Πολιτάκη, Λεωνίδα Κακούρη ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 95΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon

Το αέναο κυνήγι του Σκρατ για το βελανίδι του τον εκτοξεύει στο Διάστημα, όπου κατά λάθος ξεκινά μια σειρά γεγονότων που αλλάζουν και απειλούν τον κόσμο της «Εποχής των Παγετώνων». Στην προσπάθειά τους να σωθούν, ο Σιντ, ο Μάνι, ο Ντιέγο και οι υπόλοιποι της αγέλης θα αφήσουν το σπίτι τους για μια αποστολή γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια, ταξιδεύοντας σε εξωτικά νέα μέρη και συναντώντας διάφορους εκκεντρικούς χαρακτήρες. Έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του δεύτερου πιο επιτυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων όλων των εποχών, η «Εποχή των Παγετώνων» δεν θα μπορούσε παρά να συνεχίσει. Αφορμή για τη νέα ιστορία ήταν μια εικόνα από την πρώτη κιόλας ταινία και συγκεκριμένα τη σκηνή στην οποία οι ήρωες περνούν μέσα από ένα είδος «μουσείου πάγου», στο οποίο βλέπουμε ένα προϊστορικό ψάρι, έναν δεινόσαυρο, την εξέλιξη του Σιντ και έπειτα ένα διαστημόπλοιο.

font-size: 14.6667px; font-family: "Book Antiqua", serif;">Δείτε το μεταγλωττισμένο trailer: