Πάμε σινεμά; (trailers) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (trailers)

Πάμε σινεμά; (trailers)

H ΜΑΓΚΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ
Μaggie’s Plan

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Ρεμπέκα Μίλερ ΠΑΙΖΟΥΝ: Γκρέτα Γκέργουιγκ, Τζούλιαν Μουρ, Ίθαν Χοκ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 98΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Feelgood

Η πολυτάλαντη Ρεμπέκα Μίλερ («The Ballad of Jack and Rose»), ηθοποιός, σκηνοθέτρια, συγγραφέας και σεναριογράφος (και σύζυγος του Ντάνιελ Ντέι Λιούις), γράφει το σενάριο και σκηνοθετεί μια ρομαντική κωμωδία χαρακτήρων με λαμπερούς πρωταγωνιστές και φόντο τη Νέα Υόρκη. Η μούσα του ανεξάρτητου αμερικανικού σινεμά Γκρέτα Γκέργουιγκ («Frances Ha») είναι η Μάγκι, μια δραστήρια Νεοϋορκέζα που εργάζεται στο πρωτοποριακό πανεπιστήμιο New School και στα 30 της ψάχνει για την αγάπη, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία. Όταν αποφασίζει να αποκτήσει παιδί χωρίς σύντροφο, ερωτεύεται για πρώτη φορά στη ζωή της, τον Τζον (Ίθαν Χοκ), έναν καθηγητή Ανθρωπολογίας που προσπαθεί να κάνει καριέρα συγγραφέα και βρίσκεται σε έναν δύσκολο γάμο με την Γκέρτε (Τζούλιαν Μουρ), μια ευφυέστατη Δανή ακαδημαϊκό. Η Μάγκι καθηλώνεται σε ένα νευρωτικό ερωτικό τρίγωνο, που μπλέκει τις ζωές τους και τους συνδέει με παράξενους και αστείους τρόπους.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:


Πού πάω, Θεέ μου;
Quo Vado?

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Τζενάρο Νουτζιάντε ΣΕΝΑΡΙΟ: Τζενάρο Νουτζιάντε, Κέκο Τζαλόνε ΠΑΙΖΟΥΝ: Κέκο Τζαλόνε, Ελεονόρα Τζιοβανάρντι, Σόνια Μπεργκαμάστο, Μαουρίτσιο Μικέλι ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 86΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Spentzos Film

Μέχρι πού θα έφτανε ένας δημόσιος υπάλληλος για να μη χάσει τη θέση του; Ως την άκρη του κόσμου! Ο Κέκο από μικρό παιδί ονειρευόταν να γίνει δημόσιος υπάλληλος και το κατάφερε. Τώρα ζει μια άνετη ζωή, απολαμβάνοντας τα προνόμιά του. Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που η κυβέρνηση θα αποφασίσει να καταργήσει την υπηρεσία του. Ο Κέκο θα δεχτεί κάθε είδους μετάθεση προκειμένου να μην παραιτηθεί από τη θέση του. Η ταινία έσπασε κάθε ρεκόρ στο ιταλικό box office με 10.000.000 εισιτήρια, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση για το 2016.

Δείτε εδώ το τρέιλερ:

GHOSTBUSTERS

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Πολ Φιγκ ΣΕΝΑΡΙΟ: Κέιτι Ντίπολντ, Πολ Φιγκ ΠΑΙΖΟΥΝ: Μελίσα Μακ Κάρθι, Λέσλι Τζόουνς, Κέιτ Μακ Κίνον, Κρίστεν Ουίγκ, Κρις Χέμσγουορθ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 116΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Feelgood

Το «Ghostbusters», η θρυλική ταινία των 80s που σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία και αγαπήθηκε όσο λίγες από το κοινό όλου του πλανήτη, αποκτά επιτέλους reboot. Αυτή τη φορά πρωταγωνιστούν τέσσερις γυναίκες κωμικοί ηθοποιοί με προϋπηρεσία στο «Saturday Night Live». Η Μελίσα Μακ Κάρθι, η Λέσλι Τζόουνς, η Κέιτ Μακ Κίνον και η Κρίστεν Ουίγκ είναι οι νέοι κυνηγοί φαντασμάτων, με τον Κρις Χέμσγουορθ να εκτελεί χρέη γραμματέα στο γραφείο τους. Τη σκηνοθεσία αναλαμβάνει ο ειδήμων Πολ Φιγκ («Bridesmaids», «Spy»). Η Έριν (Κρίστεν Ουίγκ) και η Άμπι (Μελίσα Μακ Κάρθι) υπήρξαν κάποτε ένα άσημο συγγραφικό δίδυμο, με μοναδικό δείγμα δουλειάς ένα βιβλίο το οποίο υποστήριζε ότι τα φαντάσματα είναι υπαρκτά. Μερικά χρόνια αργότερα η Έριν καταφέρνει να γίνει καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Columbia, αλλά το βιβλίο της έρχεται στην επιφάνεια και την κάνει τον περίγελο της ακαδημαϊκής κοινότητας. Όταν όμως τα φαντάσματα εισβάλλουν στο Μανχάταν, είναι η παρέα της Έριν και της Άμπι που θα αναλάβει δράση.

Δείτε εδώ το τρέιλερ: