Πάμε σινεμά; (τρέιλερς) - Free Sunday
Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Πάμε σινεμά; (τρέιλερς)

Εννιά Ζωές
Nine Lives

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μπάρι Σόνενφελντ ΣΕΝΑΡΙΟ: Γκουίν Λούρι, Ματ Άλεν, Κάλεμπ Ουίλσον, Νταν Αντονιάτσι, Μπεν Σίγριν ΠΑΙΖΟΥΝ: Κέβιν Σπέισι, Τζένιφερ Γκάρνερ, Κρίστοφερ Ουόκεν, Ρόμπι Άμελ, Σέριλ Χάινς, Μαρκ Κονσουέλος ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 87΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: Odeon

Ο Τομ (Κέβιν Σπέισι) είναι πετυχημένος και απίστευτα πλούσιος, αλλά κακότροπος και κακομαθημένος. Μπροστά στον στόχο του να χτίσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο και να ικανοποιήσει έτσι το υπερμέγεθες εγώ του, είναι ικανός να θυσιάσει τα πάντα – ακόμη και την αγάπη της οικογένειάς του, που αποτελείται από την αφοσιωμένη σύζυγό του Λάρα (Τζένιφερ Γκάρνερ), τον ενήλικο γιο του Ντέιβιντ και τη μικρή του κόρη Ρεμπέκα. Όταν φτάνουν τα ενδέκατα γενέθλια της Ρεμπέκα, εκείνη παρακαλά τον πατέρα της να της αγοράσει μια γάτα και, παρόλο που ο Τομ τις σιχαίνεται, μπαίνει σε ένα μυστηριώδες pet shop, όπου γνωρίζει τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη του (Κρίστοφερ Ουόκεν) και τελικά επιλέγει μια γάτα με το όνομα Χνουδωτούλης. Μετά από ένα ατύχημα πριν από το πάρτι της Ρεμπέκα, ο Τομ ξυπνάει και ανακαλύπτει έντρομος ότι το σώμα του είναι σε κώμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά εκείνος βλέπει τα πάντα μέσα από τα μάτια της γάτας. Για να επανακτήσει την ανθρώπινη μορφή του, ο Τομ θα πρέπει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του. Προσπαθώντας να εξωραΐσει την εικόνα του μακιαβελικού Φράνσις Άντεργουντ, ο Κέβιν Σπέισι εκπλήσσει με την επιλογή του να πρωταγωνιστήσει σε μια οικογενειακή ταινία.

 Δείτε το trailer:

Το μωρό της Μπρίτζετ Τζόουνς
Bridget Jone’s baby

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Σάρον Μαγκουάιρ ΣΕΝΑΡΙΟ: Έλεν Φίλντινγκ ΠΑΙΖΟΥΝ: Ρενέ Ζελβέγκερ, Κόλιν Φερθ, Πάτρικ Ντέμπσι, Έμα Τόμσον ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 123΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: UIP

Η πιο πολυαναμενόμενη, αυθεντική, ρομαντική κομεντί των τελευταίων ετών. Οι περιπέτειες της Βρετανίδας δημοσιογράφου Μπρίτζετ Τζόουνς συνεχίζονται, καθώς μπαίνει αισίως στα 40 και το όνειρό της να γίνει μάνα παίρνει σάρκα και οστά. Εγκυμονεί, επιτέλους, αλλά δεν ξέρει από ποιον. Οι Ρενέ Ζελβέγκερ και Κόλιν Φερθ επιστρέφουν στους ρόλους τους ως Μπρίτζετ Τζόουνς και Μαρκ Ντάρσι, και ο νέος ανταγωνιστής του Μαρκ είναι ο Τζακ (Πάτρικ Ντέμπσι), με τον οποίο η Μπρίτζετ, μετά τον χωρισμό της από τον Μαρκ, ενθουσιάζεται και πιστεύει πως ίσως αυτός να είναι ο ένας και μοναδικός. Όταν διαπιστώνει πως έχει μείνει έγκυος, η Μπρίτζετ βρίσκεται σε τρομερό δίλημμα, καθώς δεν ξέρει ποιος από τους δυο άντρες της ζωής της είναι ο πατέρας.

Δείτε το trailer:

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
QUEEN OF EARTH

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ-ΣΕΝΑΡΙΟ: Άλεξ Ρος Πέρι ΠΑΙΖΟΥΝ: Ελίζαμπεθ Μος, Κάθριν Γουότερστον ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90΄ ΔΙΑΝΟΜΗ: NEO Films

Η Κάθριν (Ελίζαμπεθ Μος, «Mad Men») περνά μια εξαιρετικά σκοτεινή φάση της ζωής της: πρόσφατα έχασε τον πατέρα της, έναν διάσημο καλλιτέχνη του οποίου τις υποθέσεις χειριζόταν προσωπικά, και αμέσως μετά ο φίλος της ο Τζέιμς την παράτησε. Αναζητώντας γιατρειά, σπεύδει στο εξοχικό της καλύτερής της φίλης, της Βιρτζίνια (Κάθριν Γουότερστον, «Inherent Vice»), δίπλα στη λίμνη, για να βρει την ηρεμία που τόσο χρειάζεται. Ωστόσο, όταν φτάνει εκεί, αποδεικνύεται πως της είναι αδύνατο να χαλαρώσει, καθώς την πλημμυρίζουν αναμνήσεις από τον καιρό που πέρασε εκεί με τον Τζέιμς τον προηγούμενο χρόνο. Κι ενώ η Κάθριν ανοίγεται στη Βιρτζίνια αποζητώντας μια βαθύτερη επαφή, η Βιρτζίνια ξεκινά να περνά ολοένα και περισσότερο καιρό με τον Ριτς, έναν ντόπιο με τον οποίο φλερτάρει, με αποτέλεσμα να εμφανιστούν οι πρώτες ρωγμές στη σχέση των δύο γυναικών και να βυθιστεί η Κάθριν σε μια δίνη ψευδαισθήσεων και τρέλας. Μια αναζωογονητική, απόκοσμη ματιά στους βαθείς δεσμούς της φιλίας και στις τρομακτικές συνέπειες της φθοράς αυτών των δεσμών, και μια συναρπαστική εξερεύνηση μιας ιδιαίτερα πολύπλοκης σχέσης ανάμεσα σε δύο δυστυχισμένες γυναίκες. Η ταινία προβλήθηκε στο τμήμα «Ανοιχτοί Ορίζοντες» του 56ου Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης.

Δείτε το trailer: