H Δυναστεία επιστρέφει 27 χρόνια μετά (trailer) - Free Sunday
H Δυναστεία επιστρέφει 27 χρόνια μετά (trailer)
Το cast της original Δυναστείας

H Δυναστεία επιστρέφει 27 χρόνια μετά (trailer)

  • TV
Όσοι έχουν γεννηθεί πριν από το 1990 θυμούνται τις επικές διαμάχες των Carringtons με τους Colbys, τις κόντρες της Cristal με την Alexis, την ραδιούργα Sammy Jo, τις ιδιοτροπίες των διαδόχων του Blake Carrington, τα χαμένα παιδιά, τις απόπειρες δολοφονίες, τις απαγωγές και τις αμνησίες. 
 
Η Δυναστεία ήταν και παραμένει η απόλυτη σαπουνόπερα. 
 
Δείτε τους θρυλικούς πλέον τίτλους αρχής της σειράς:
 
 
 
Η Δυναστεία aποτέλεσε τον προάγγελο για τις νέες σειρές τύπου Gossip Girl, που μας δείνουν τη σκανδαλώδη ζωή της ελίτ μιας πόλης, και ήταν, είναι και θα είναι μία από τις δημοφιλέστερες σειρές που πέρασαν ποτέ από την τηλεόραση. Το δίκτυο CW ευτυχώς, έδωσε τώρα το 'πράσινο φως' για το remake της με παραγωγούς τους Josh Schwartz και Stephanie Savage, οι οποίοι ήταν πίσω και από τα The OC και Gossip Girl.
 
Όπως ακριβώς και στην 80ς εκδοχή της, στο remake της Δυναστείας θα παρακολουθήσουμε τις δοκιμασίες και τα σκάνδαλα δύο φανατικών και πολύ πλουσίων οικογενειών, των Carringtons και των Colbys. Ωστόσο, όλο το χρονικό θα το μάθουμέ μέσα από τις προοπτικές δύο - εξαιρετικά - διαφορετικών γυναικών: μίας κληρονόμου δισεκατομμυρίων που λέγεται Fallon Carrington (Elizabeth Gillies) και της μελλοντικής μητριάς της, Cristal (Nathalie Kelley), μια Ισπανίδα γυναίκα που μπαίνει στην οικογένεια (και άρα στην πιο δυναμική τάξη της Αμερικής).
 
Η νέα Δυναστεία είναι γραμμένη τόσο από τους Schwartz, Savage και Sallie Patrick (σεναριογράφος-παραγωγός του Revenge), αλλά και από τους δημιουργούς της original σειράς Esther και Richard Shapiro.
 
Αναμένουμε λοιπόν την προβολή της μέσα στη σεζόν 2017/18.
 
Δείτε το τρέιλερ από το πρώτο επεισόδιο: