Όσα είπε ο Ντάνος στην Ελεονώρα Μελέτη - Free Sunday
Όσα είπε ο Ντάνος στην Ελεονώρα Μελέτη

Όσα είπε ο Ντάνος στην Ελεονώρα Μελέτη

  • TV

Ο μεγάλος νικητής του Survivor και μεγάλο φαβορί από την αρχή του παιχνιδιού τελικά σήκωσε την… κούπα και εξασφάλισε το έπαθλο των 100.000Ε.

Καλεσμένος χθες στην εκπομπή Survivor Πανόραμα αποκάλυψε περισσότερα από όσα πιστεύαμε.

Όσοι παίκτες έχουν περάσει από την εκπομπή που παρουσιάζει η Ελονώρα Μελέτη συνήθιζαν να στρογγυλεύουν τις άκρες και γενικότερα να μην υπεισέρχονται σε θέματα που απαιτούσαν διευκρίνιση, όπως  γιατί οι «Μαχητές» ψήφισαν τον Ντάνο να πάει στην άλλη ομάδα, τι έγινε με την Ειρήνη Παπαδοπούλου, τι συνέβη με το «ψάρι» της Σόφης Πασχάλη…

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος απάντησε σε όλα με ονόματα και διευθύνσεις για αποτρελάνει τους θαυμαστές του που ξεσάλωσαν στα social media.

Να τι είπε:

Γιατί μπήκε στο παιχνίδι

Εκείνο το διάστημα έκανα μια επαγγελματική στροφή. Ο μικρότερος αδερφός μου θα αναλάμβανε το πρατήριο βενζίνης (που επίσης έχει ελαστικά και πλυντήρια) και εγώ θα ακολουθούσα τη θάλασσα. Είμαι εκπαιδευτής θαλάσσιου σκι. Η σαιζόν όμως είναι μικρή και χρειάζεται διαχείριση των παροχών. Δεν είμαι άνθρωπος που κάνει πράγματα απερίσκεπτα. Ούτε βιαστικά. Ήμουν στην Σκιάθο όταν είδα το trailer του Survivor. Γενικά, δοκιμάζω πράγματα και έτσι δοκίμασα την αίτηση. Μάλιστα, μετά το ξέχασα. Βρέθηκα, αργότερα, για την γέννηση του ανιψιού μου στην Αθήνα όταν χτύπησε το τηλέφωνο για casting. Μπήκα τελευταίος στο παιχνίδι. Έτσι έγιναν όλα βιαστικά. Οι μεταβιβάσεις της επιχείρησης, η θεώρηση του διαβατηρίου μου. Έπρεπε σε δύο μέρες να γίνουν όλα. Ανάμεσα σε όλα και το αν θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Δεν ήμουν σίγουρος.

Γιατί τον έδιωξαν από τους Μαχητές

«Ηγετικές τάσεις…; Δυο γεγονότα μπορώ να θυμηθώ. Το πρώτο με τον Αναγνωστόπουλο, στο ξενοδοχείο, που περιμέναμε όλοι μαζί να φάμε και εκείνος έφαγε χωρίς να περιμένει τη σειρά και αφού έφαγε έφυγε. Εγώ είμαι πιο… ρομαντικός με το φαγητό και αυτό με ενόχλησε. Το δεύτερο ήταν στο σκάφος. Είχαμε καθίσει όλοι από τη μία πλευρά και έτσι το σκάφος δεν ήταν ζυγισμένο. Εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και από συνήθεια ζήτησα από κάποιους παίκτες να μεταφερθούν. Ο Κώστας μου την είπε κάπως απότομα: «μην μιλάς εσύ να αφήσεις να μιλήσει ο Καπετάνιος». Θεώρησα πως ήταν πολύ άσχημος τρόπος. Και άδικος. Ακολούθησε λεκτική διαμάχη, αλλά έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου. Ωστόσο, κατάλαβα πως εδώ κάτι πάει να γίνει. Από την άλλη ήμουν πράγματι απόμακρος γιατί το μυαλό μου ήταν στα επαγγελματικά μου. Και σκεφτόμουν κι αν είναι σωστό που πάω στο Survivor. Πάντως δεν περίμενα να με ψηφίσουν να πάω στην άλλη ομάδα. Αλλά δεν είμαι άνθρωπος που πανικοβάλλεται. Απλά δεν είχα κάποια εξήγηση».

Οι πρώτες μέρες με τους Διάσημους

«Μου αρέσει πάρα πολύ να δίνω. Ειδικά σε παιχνίδι επιβίωσης, με λιγοστά υπάρχοντα. Οι πρώτες μέρες με τους Διάσημους ήταν σε πολύ καλό κλίμα. Οι ίδιοι μου το επιβεβαίωναν. Όμως τελικά η δική μου στάση στα αγωνίσματα και στη συμβίωση δεν άρεσε. Όμως δεν ήταν ευθείς απέναντί μου. Πάντως από την πρώτη ημέρα τους είπα πως εγώ έχω κάνει μια επαγγελματική στροφή κι ήρθα να κερδίσω το Survivor. Οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες μου είπαν πως είχαν έρθει για την εμπειρία. Δεν ήταν αλήθεια. Και το εξέφραζαν με τον τρόπο τους και έκαναν δύσκολη τη συμβίωση μας. Έτσι έμεινα μόνος μου».

Η κόντρα με τον Χανταμπάκη

«Ήταν πολλά συσσωρευμένα πράγματα. Δεν ήταν μόνο το σκηνικό με την προσευχή. Εμένα δεν μου αρέσει αλλά να λέμε στην στάση και άλλα στο λεωφορείο. Μη μου λες πως με γουστάρεις κι από πίσω προσπαθείς να με διώξεις. Για αυτό θεωρώ τον Χανταμπάκη κωλοτούμπα και του το είπα. Μετά δε το περιστατικό ξεχείλισε το ποτήρι. Μη μου λες «έλα να φάμε και θα κάνουμε και τον σταυρό μας». Με ενόχλησε γιατί το εννοούσε το πείραγμα δεν του ξέφυγε. Κι είναι ένας άνθρωπος που κάνει τον σταυρό του. Τα είπαμε σε ένα τετ α τετ χωρίς κάμερες. Του είπα όσα με ενοχλούσαν αλλά συνέχισε να κάνει τα ίδια πράγματα χωρίς να είναι τόσο εκδηλωτικός».

Για την κλίκα

«Δεν μου αρέσει η λέξη κλίκα. Θεωρώ πως κάποιοι ταίριαζαν, κάτι που δεν είναι κακό. Κακό είναι να μην επιτρέπεις στον άλλο να είναι ο εαυτός του ή να μην επιτρέπεις στον άλλο να σου δώσει εφόσον θέλει να σου δώσει ή αν δεν επιθυμείς να σου δώσει να κρατήσεις την απαραίτητη πολιτισμένη απόσταση και στάση. Με στενοχωρούσε πολύ όλο αυτό».

Για την Ευρυδίκη

«Παρασύρθηκε και θεωρώ πως είναι αρκετά ώριμη για να παρασυρθεί. Ίσως το παρασύρθηκε είναι υπερβολικό, γιατί η Ευρυδίκη έχει πολύ ισχυρή προσωπικότητα και μπορεί να αποφασίζει για τον εαυτό της. Μάλλον επηρεάστηκε από όλη αυτή την αρνητικότητα εναντίον μου. Δεν είχαμε τον χρόνο να τα πούμε. Προτιμήσαμε να τα πούμε έξω και χάρηκα πολύ που την είδα στον τελικό».

Για τον Χρανιώτη

«Είναι ένας ωραίος τρελός. Είχαμε χημεία με τον Χρανιώτη και τον Σπαλιάρα. Ο Χρανιώτης ήταν μια πολύ καλή παρέα για εμένα, μια ανάλαφρη παρέα. Σου δίνει χώρο ο Χρανιώτης και πολύ καλός συνομιλητής που ακούει. Ταιριάξαμε. Όπως και με τον Γιάννη, που έχει απίστευτο χιούμορ».

Για το ύψος του

«Είμαι 1,84. Όταν μπήκα ήμουν 100 κιλά και τώρα είναι 88».

Η ιστορία με το περιβόητο «ψάρι»

Ψάρι που έφαγε μόνος του ο Ντάνος τελικά δεν υπήρχε. Ο Ντάνος επιτέλους λύνει το μυστήριο:

«Ο βοηθός του καπετάνιου του σκάφους μου ζήτησε μετά το παιχνίδι να του δώσω τα παπούτσια μου. Δεν είμαι ο καλός Σαμαρείτης αλλά αυτοί είναι φτωχοί άνθρωποι. Το αισθάνθηκα και το έκανα αυθόρμητα γιατί ήξερα πως η παραγωγή θα μου πάρει άλλα παπούτσια. Αυτός ο άνθρωπος, λοιπόν, κάποια στιγμή μου έφερε μια φρατζόλα ψωμί που μοιράστηκε στα 11. Και έφαγαν όλοι. Κι επειδή ήταν κάτι κρυφό τους περισσότερους τους τάισα στο στόμα γιατί δεν έπρεπε να μας δουν. Έγινε άλλη μια φορά. Τελικά θεώρησαν πάρα πολλά πράγματα οι συμπαίκτες μου. Πως έχω κι άλλο και το τρώω μόνος μου, πως το κρύβω στα βράχια. Τέτοια. Η αγκαλιά της Σόφης μπορεί να είναι για χίλιους λόγους. Από την άλλη δεν θέλω να είμαι προκατειλημμένος.

Για το αν σκέφτηκε να αποχωρίσει

«Εμένα το πρόβλημα μου και η σκέψη μου ήταν στα επαγγελματικά μου. Δεν θα έφευγα για κανένα Χανταμπάκη και καμία πείνα».

Για την Ειρήνη Παπαδοπούλου

«Την έχω στην ίδια κατηγορία με Χρανιώτη και Σπαλιάρα. Η Ειρήνη δεν είναι τρελή. Δεν την άφησαν να είναι ο εαυτός της και δεν την αφήσαν να ξεπεράσει τα όρια της. Μαζί της ήταν μια έτσι μια γιουβέτσι. Την είχαν δει πως ήταν ευαίσθητη και ήθελαν να την ωθήσουν να αποχωρήσει. Βέβαια όσο ευαίσθητη είναι άλλο τόσο σκληρή είναι ταυτόχρονα. Πάνω από όλα είναι περήφανη. Είχε κουραστεί να προσπαθεί να αποδεικνύει πράγματα οφθαλμοφανή. Κάθισε παραπάνω γιατί δεν την άφησε η μαχητικότητά της να φύγει. Αν είχε μείνει κατ’ εμέ θα ήταν φιναλίστ. Αγωνιστικά δηλαδή δεν το συζητάμε. Ίσως η πιο δυνατή μέχρι εκείνη τη στιγμή. Η Ειρήνη ενοχλούταν με όλο αυτό που γινόταν εναντίον μου για αυτό έβγαλε υποψήφιο τον Χανταμπάκη».

Για το αν έβαλε υποψηφιότητα για Δήμαρχος

«Δεν θα άφηνα το βενζινάδικο για να γίνω Δήμαρχος. Ήθελα να βοηθήσω το νησί μου. Έχω κάνει διάφορες δουλειές, από διάφορα πόστα και νομίζω θα μπορούσα να βοηθήσω. Έγιναν συζητήσεις με σοβαρούς ανθρώπους, που αγαπάνε το νησί, αλλά δεν προχώρησαν. Είναι, όμως, από τα πράγματα που έχω στο μυαλό μου».

Δείτε εδώ όλη την εκπομπή: