Στα δικαστήρια η Μενεγάκη με πρώην βουλευτή - Free Sunday
Στα δικαστήρια η Μενεγάκη με πρώην βουλευτή

Στα δικαστήρια η Μενεγάκη με πρώην βουλευτή

  • TV

Αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα καταθέτει η Ελένη Μενεγάκη κατά της δημοσιογράφου και πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Τάνιας Ιακωβίδου. Αφορμή στάθηκε μία πρόσφατη εμφάνιση της Τάνιας Ιακωβίδου στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά».

Η Τάνια Ιακωβίδου είχε σχολιάσει την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα όταν στις 15 Ιουλίου βρέθηκε καλεσμένη στην τηλεοπτική εκπομπή του Μένιου Φουρθιώτη, "Αποκαλυπτικά¨. 

Συγκεκριμένα, αφού χαρακτήρισε «γαϊδουρινή» τη συμπεριφορά της Μενεγάκη, συνέχισε λέγοντας: «Επέλεξε να “αδειάσει” τον πιο στενό της συνεργάτη, πετώντας τον σαν στυμμένη λεμονόκουπα». Δημοσιογράφος από το πάνελ της εκπομπής διαφώνησε μαζί της, αναφέροντας ότι «όλες οι συνεργασίες κάποια στιγμή λήγουν», αλλά η Ιακωβίδου, υπερασπιζόμενη τα λεγόμενά της, πρόσθεσε ότι το θέμα είναι η στάση της Ελένης και η συμπεριφορά της απέναντι στους συνεργάτες της.

«Δεν περιμένεις να τελειώσει η σεζόν και ξαφνικά του λες του άλλου, ύστερα από 16 χρόνια, “δεν μου κάνεις και σου δίνω εναλλακτική να είσαι πίσω από τις κάμερες και με λιγότερα χρήματα”». Και συνέχισε με το ίδιο έντονο ύφος: «Οταν “αδειάζεις” έτσι τους συνεργάτες σου, σημαίνει ότι είσαι “killer”, “δολοφόνος”, δεν σκέφτεσαι τον άλλον και δεν λειτουργείς ως ομάδα. Σε ενδιαφέρει μόνο η πάρτη σου. Και η συγκεκριμένη είναι παρτάκιας. Αυτή με τη στάση της και τη συμπεριφορά της μόνο ήθος δεν έχει δείξει απέναντι στον συγκεκριμένο άνθρωπο».

Εδώ το επίμαχο απόσπασμα που οδηγεί την Ωραία Ελένη στα δικαστήρια: