Οι αδερφές Γκριν επιστρέφουν - Free Sunday
Οι αδερφές Γκριν επιστρέφουν

Οι αδερφές Γκριν επιστρέφουν

  • TV

Δεκατρία χρόνια έχουν περάσει από τότε που τελείωσαν τα «Φιλαράκια». Με εξαίρεση κάποιες guest εμφανίσεις η Τζένιφερ Ανιστον δεν είχε κάνει ξανά τηλεόραση.

Ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει, πλέον, πολύ στον χώρο της τηλεόρασης. Σενάρια για Όσκαρ, μεγάλα budget, πρωτοκλασσάτα ονόματα κάνουν τηλεοπτικές δουλειές. 

Η Τζένιφερ Άνιστον στο πλευρό της θα έχει την Ρις Γουίδερσπουν, σε ένα σίριαλ που θα αφορά μια πρωινή εκπομπή σε τηλεοπτικό δίκτυο της Νέας Υόρκης.

green min

Οπως αναφέρει το Variety, το σενάριο της σειράς θα γράψει ο παραγωγός του «House of Cards» Τζέι Κάρσον και ενώ στην παραγωγή της σειράς θα συμμετέχουν η Γουίδερσπουν και η Ανιστον.

Τις επόμενες εβδομάδες το κόνσεπτ θα παρουσιαστεί σε τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και σε υπηρεσίες streaming.

Η Ανιστον και η Γουίδερσπουν συνεργάστηκαν στα «Φιλαράκια», όπου η Γουίδερσπουν υποδυόταν την μικρότερη και κάπως αφελή αδελφή της τηλεοπτικής Ρέιτσελ.

Μιλώντας στο Variety τον περασμένο Ιανουάριο, η Ανιστον είχε εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην τηλεόραση. «Το έχω σκεφτεί πολύ. Εκεί είναι η δουλειά και η ποιότητα. Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, θέλω να είμαι μέρος των υπέροχων ιστοριών, με συναρπαστικούς χαρακτήρες – και να περάσω καλά».

Η Γουίδερσπουν πρόσφατα, πρωταγωνίστησε στη δραματική σειρά του HBO «Big Little Lies», όπου ήταν υποψήφια για βραβείο Emmy.