Το πρώτο τρέιλερ του The Crown, Season2 - Free Sunday
Το πρώτο τρέιλερ του The Crown, Season2

Το πρώτο τρέιλερ του The Crown, Season2

  • TV

Ήταν η μεγάλη τηλεοπτική έκπληξη της προηγούμενης τηλεοπτικής χρονιάς. Το μεγάλο στοίχημα του Netflix κερδήθηκε σε όλα τα σημεία, τόσο από την ανταπόκριση που είχε η μεταφορά στη μικρή οθόνη της ζωής της Βασίλισσας Ελισάβετ, όσο και από τα βραβεία που κέρδισε στις Χρυσές Σφαίρες, στην κατηγορία Δράμα, και Ά Γυνεικείου ρόλου δικαιώνοντας την επιλογή της Claire Foy, στον κεντρικό ρόλο και  τα 100 εκατομμύρια λίρες προϋπολογισμό. 

Η σειρά του Peter Morgan, στην πρώτη σαιζόν, μας μεταφέρει στην μεταπολεμική Βρετανία, το 1947 με τον γάμο της Πριγκίπισσας Ελισάβετ με τον Πρίγκιπα Φίλιππο -στον ρόλο του ο Matt Smith- και τον Βασιλιά Γεώργιο VI -Jared Harris- να βήχει και να αιματοβάφει το μαντήλι του, ρωτώντας τους γιατρούς του εάν θα πρέπει να ανησυχεί γι’ αυτό το περιστατικό, ενώ ο Ουίνστον Τσόρτσιλ κερδίζει τις εκλογές, με τον εξαιρετικό John Lithgow στον ρόλο.

Η πρώτη σεζόν αφορά τα χρόνια από το 1947 ως το 1956 και καλύπτεται από δέκα επεισόδια, ενώ γενικά είναι προγραμματισμένες 6 σεζόν συνολικά, με κάθε μία να καλύπτει μία δεκαετία της μοναρχίας. Είστε έτοιμοι για την επόμενη; Το τρεϊλερ πάντως κυκλοφόρησε και υπόχεται πολλά!